Хороскоп за днес – 20 март :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
317
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, вторник – 20 март 2018г.:

Овен 21 март – 20 април

В 16 ч. 07 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в Овен. Тенденцията на деня е към обсебване и прилепване към чужди намерения, амбиции и желания. Не позволявайте да ви замазват очите с лъскави подаръци и обещания. Търсете подтекст във всичко, което ви казват и предлагат в момента. Родените около 5 април ще имат нужното дар слово да откажат дипломатично и сами да се опитат да въздействат на чуждия избор. Сънищата ви ще се сбъднат, а ако в тях фигурират родителите ви, това е знак, че е време да решите семейните проблеми.

Телец 21 април – 20 май

Ден на рокади. Слънцето навлиза в Овен, но пък Луната го напуска и отива да помага в делата и емоционалните битки на Телеца. Едно пътуване ще ви срещне с неочаквани съюзници. Бъдете внимателни, оглеждайте се, търсете начин да повлияете на нечий избор и да привлечете хора, които ще свършат по голямата част от нужната ви работа. Съвпадът на Венера с Меркурий ще ви даде и нужното дар слово да убедите всеки в правотата и далновидността на намеренията ви. Днес шефовете се уреждат с идеалните подчинени.

Близнаци 21 май – 21 юни

В ден като този, когато Слънцето се движи в градусите на обсебването, а Луната в тези на финансовата си екзалтация ще спечелят хората, които умеят да влизат в душите на околните и да ги манипулират. Лесно може да вмените на някого да ви съдейства, да работи за личния ви интерес и професионални амбиции. Хора на високи позиции ще оказват влияние и на вашия избор. Ще бъде тежка битката за лична самостоятелност. Който успее да се наложи и да доминира в средата си ще извлече големи лични и финансови облаги.

Рак 22 юни – 21 юли

Съветът на деня е да работите на свой терен, със свои средства и свои хора. Не позволявайте друг да води в играта, особено ако се опитва и да променя правилата. Днешния ви избор ще засегне негативно работата и близките, така че не правете никакъв избор. Не взимайте важни решения. Десет пъти помислете преди да предприемете каквото и да било. Концентрирайте се повече над личните и семейни дела. Не влизайте в коалиции и не се включвайте в общи проекти, в които границата между отговорности и задължения се размива.

Лъв 22 юли – 22 август

Днес не се знае кой пие и кой ще плаща. Ограничете до минимум страничните контакти. Не давайте изявления и не си позволявайте да ставете част от чужд бизнес или обща програма за действие. Противопоказно е да се работи в екип, особено ако обстоятелствата те правят редови член. Лъвът печели когато е начело и сам ръководи нещата, но в днешния ден това трудно ще ви се получи. Вероятно е да изпаднете във финансова зависимост с договорите, които подготвяте. Не слагайте подписа си под съвместни начинания.

Дева 23 август – 22 септември

Имате реални шансове да извлечете ползи и облаги от работа на свой терен и със свои средства. Всеки опит да влезете в нова среда и екип ще ви натовари с повече разходи и с неочакван ездач, когото дълго ще носите на гърба си. Тече тенденция за обсебване. Търсете умисъл за манипулация във всяко предложение. Останете сами със собствения си бизнес и работа, независимо, че ще ви е трудно. По тежко ще стане, ако освен трудностите мъкнете и чужда отговорност. Патентовайте и защитете продуктите си и личната си марка.

Везни 23 септември – 22 октомври

От днес Слънцето ще ви гледа цял месец в опозиция от знака на Овена. Шефовете ще ви притискат с изисквания, ще увеличават задълженията ви и ще намаляват заплати. Противопоказно е да се работи в екип и да се поема колективна отговорност. Не е изключено голяма част от задачите да поемете лично. Получените средства няма да отговарят на положения от вас труд. В такъв момент ще е по-добре да работите самостоятелно и да не се включвате в странични дейности и инициативи. Ден на фатално влияние и привличане и в любовта.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Не е ден за общи сбирки и публични изяви. Внимавайте в изказванията пред голяма аудитория. Ден на пасивност и тихи семейни занимания. Ограничете контактите. Ако да имате повод почерпете в тесен кръг. Очаквайте опит за влизане в личното ви пространство. Клюката ви мъти водата и разваля връзки, които сте смятали за стабилни. Където се появи трети работата ще се развали или нещата ще тръгнат наопаки. Ден на изкушения и фатални срещи, които може да ви разделят и разведат. Не взимайте важни решения.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Денят дава предимство на хората със самостоятелен бизнес. Не търсете съавторство и посредници. Не се включвайте в колективна игра с неясни правила. Печели соловата игра и политика  и хората, които здраво държат инициативата и парите в свои ръце. Отложете за утре сключването на съвместни договори. Не правете избор между привидно доброто или злото. Днес всеки избор е грешен и вкарва в кошарата, където ще ви доят и стрижат с нови данъци и такси. Ако сте сънували нещо объркано и животът ви ще се обърка.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес се разминаваме в амбициите и чувствата. Ще имате възможност да спечелите нещо допълнително, но отношенията ви с партньори ще охладнеят. Нищо да не се споделя на трети лица, които веднага ще се възползват в опит да извлекат облаги от междуличностните конфликти. Каквото отложите за утре ще донесе късмет, пари и равностойни договори. В момента колкото и  примамливо да изглеждат нещата има нещо, което е написано с дребен щрифт или се крие от погледите. Лош ден за нови запознанства.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Останете където сте. Не се месете в чуждия живот и избор и не допускайте намеси в своя. В живота ви може да се появи фаталната връзка, от която в последствие ще излезете морално и материално ощетени. Противопоказно е да се подписват колективни трудови договори. Водолеят обича да обединява хора и позиции, но в днешния ден ентусиазмът ви ще бъде използван за чужди интереси. Не поемайте отговорност за работата и доходите на други хора. Ограничете контактите и не взимайте страна в спорове.

Риби 20 февруари – 20 март

Денят носи тенденция за обсебване и манипулиране. Внимавайте с алкохола. Не взимайте решения под въздействие на емоции и пристрастия. В момент на опиянение лесно може да бъдете подведени и ощетени. Родените в първите дни на зодията ще постигнат повече, ще направят удобни и приемливи за околните личните си амбиции и намерения. Този ден може да стане щастлив или нещастен поради избора, който правим. Дано добре сте преценили всеки ход и максимално сте изключили чуждото вмешателство.