Домашен уред за нискотемпературно готвене/Уред за готвене на водна баня Sous Vide Laica SVC200

2
441
Добави коментар
stenlie78
stenlie78

Домашен уред за нискотемпературно готвене/Уред за готвене на водна баня Sous Vide Laica SVC200

Цял размер

Домашен уред за нискотемпературно готвене/Уред за готвене на водна баня Sous Vide Laica SVC200

Характеристики на домашен уред за нискотемпературно готвене/Уред за готвене на водна баня Sous Vide Laica SVC200

Уред за готвене по метода Sous Vide, с елегантен и многофункционален дизайн. Марка: LaicaМодел: SV200Размери: 35.4 x 26.5 x 23.6 cmПрецизен контрол на температурата от 40 до 90°CТаймер за готвене от 10 min до 72 часаКапацитет 8л. Подвижен захранващ кабел. Дъно със специална конструкция за генериране на топлинна турбуленция. Поставка за торбички от неръждаема стомана. Може да се използва в три позиции, позволяващи разделянето на пакетчетата едно от друго и осигуряващи покриването им с вода. Безшумен при работа, енергийно икономичен. Лесно почистване.Лед дисплейКорпус – Обвивка от неръждаема стомана, капак от неръждаема стоманаИнтериор – Неръждаема стоманаПодходящ за домашна употребаГаранция: 2 години

Как работи в 3 стъпки:

Sous Vide представлява специален метод, при който предварително вакуумираната в пакет храна се готви на водна баня при определена постоянна температура.Специално подбраната температура на готвене и нейното стриктно поддържане дава възможност за перфектни резултати като се изключва преваряването на ястието. Уредите за готвене на водна баня Sous Vide ви предоставят изключително лесен и удобен начин на готвене, при който постигате впечатляващи резултати. Sous Vide е за тези кулинари, които търсят винаги най-доброто!

FashionStoreBG  – е официален дистрибутор/представител на марка Laica. За поръчка на модели, които не са включени в каталога на интернет магазина, може да се свържете с нас на e-mail: [email protected], за  да Ви предложим вариант за доставка и цена.

Домашен уред за нискотемпературно готвене/Уред за готвене на водна баня Sous Vide Laica SVC200. FashionStore.BG е официален представител на италианската марка Laica.

Тагове:
ХОРЕКА,
Домашен,
уред,
за,
нискотемпературно,
готвене/Уред,
за,
готвене,
на,
водна,
баня,
Sous,
Vide,
Laica,
SVC200,
Домашен уред за нискотемпературно готвене/Уред за готвене на водна баня Sous Vide Laica SVC200 buy in