Рециклиране дюзи инжектори DELPHI

1
Добави коментар

47

 
1
2
3
4
5

(22 гласа, оценка 4.45 от 5)

Рециклиране дюзи инжектори DELPHI4.45 от 5 от общо 22 гласували.

С изключителна важност при рециклирането на дюза Делфи е генерирането на код за управление на инжектора.C2i/C3i кода на инжектора се генерира при производството или при оторизирания му ремонт. Генерирането на кода е на базата на измерване на впръсканите количества на инжектора при различни налягания и импулси (до 560 измервания).Във фабриката за рециклиране на помпи и дюзи София Дизел Център измерените стойности се сравняват с еталонни стойности и се изчислява корекция на управляващия импулс, която компенсира разликата между впръсканото и еталонното количество гориво на инжектора в измерваните работни режими. Изчислените корекции представляват корекционната карта на инжектора. От корекционната карта на инжектора с помоща на специализирания софтуер IRIS на Delphi се генерира 16 или 20 символен C2i или C3i код. Тази кодирана информация е индивидуалната характеристика на инжектора. Блока за управление на двигателя използва този код, за да коригира управляващия импулс на съответния инжектор, така че впръскваното количество да е равно на желаното за впръскване количество гориво. Именно тази технология за прецизно изравняване на желаното и действително впръскано количество гориво предостави на конструкторите възможност да съсдадат двигател, отговарящ и на бъдещите изисквания за опазване на околната среда. Комън Рейл технологията позволи съвременния дизел да е с изключително ниски нива на вредни емисии, по-тих, по-динамичен и изключително икономичен. С непрекъснатите подобрения върху Комън Рейл системите, Delphi Diesel разширява пазарното си покритие за първично вграждане и вече е предпочитан доставчик за най-големите производители. Mercedes, VAG Group, GM, Ford, Renault и много други вече оцениха качеството на Delphi Комън Рейл системите.

Модерната ремонтна база, оборудвана с апаратура, сравнявана от мнозина с космическите технологии, превръща фирма София Дизел Център в завод номер едно за рециклиране на дизелови помпи и дюзи! Тази работа е нашето призвание, а мотото ни : “Гаранция до живот”! Доверете ни се!

За рециклиране на Delphi Common Rail инжектори е нужна високотехнологична база, поради сложността на вложените високо прецизни съставни части. Ние сме горди, че можем да предложим на нашите клиенти рециклиране по технология на производителя.

 

София Дизел Център извършва следните услуги, свързани с Common Rail дюзи инжектори DELPHI:

Демонтаж и монтаж на инжекторите от превозното средство
Проверка на стенд на Common Rail инжектори DELPHI
Разглобяване,дефектиране и почистване на инжектора
Проверка на микроскоп за износване на клапана на инжектора
Рециклиране на инжектора – подмяна на  частите и регулиране на стенд
След рециклирането инжекторите автоматично се кодират, като кодът е уникален за всеки инжектор
Доставка на нови или отремонтирани Common Rail инжектори в цялата страна