Празник на Розата в град Казанлък

1
Добави коментар
gptravelbg
gptravelbg

Дата: 03.06.2017

Престой: Еднодневна

Цена: 39 лв.

 

1 ден: 03.06.2017г.  СОФИЯ – КАЗАНЛЪК – СОФИЯ
Отпътуване от гр. София в 7:30 посока гр. Казанлък.  Пристигане в гр. Казанлък и включване в празненствата по повод Празника на розата 2017г. Свободно време за разходка и шопинг. Отпътуване от гр. Казанлък. Пристигане в с. Скобелево. Тук се намира Етнографски музей ,,Дамасцена” – разположен в сърцето на Розовата долина, между гр. Казанлък и гр. Павел баня, откъдето се откриват неповторими гледки едновременно към Стара планина и Средна гора, както и непосредствената му близост до голяма собствена розова градина, засята с маслодайни рози. Това е място, където може да  научите повече за производството на етерични масла: от съвременните технологии за извличане, до традиционните методи използвани преди 350 години. Заедно с това всеки посетител може да тества различни видове етерични масла и да научи повече за тяхното приложение. След обиколката ще се насладите на благоуханието на розите в градината на комплекса и ще опитате традиционната гюлова ракия (ракия от рози), сладко и мед от рози. Отпътуване за гр. София. Пристигане вечерта.
 

Цената включва:

транспорт с комфортен туристически автобус;
посещение на етнографски музей ,,Дамасцена” + дегустация;
включване в шествието по случай Празника на розата;
туристическа програма в гр. Казанлък;
екскурзоводско обслужване;
туристическа застраховка на ЗАД „Армеец“.

Цената не включва:

разходи от личен характер;
входни такси на посещаваните обекти;
Застраховка – Отмяна на пътуване – от 1,5 до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация. Предлагаме възможност за сключване, съгласно условията на ЗАД „Армеец“,София, ул. Стефан Караджа 2.

Отстъпки:

дете до 12г. –  минус 4 лв.

Забележки:

Минимален брой туристи: 40 човека ;
Необходим депозит при резервация: 100 % от пакетната цена;
Лица над 70 годишна възраст не подлежат на застраховка;
Срок за уведомление при недостиг на минималния брой туристи: 7 дни преди началото на екскурзията.

ТO има сключена застраховка „Отговорност на Туроператора“ по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица № 13160163070000031/05.11.2016 на ЗАД „Алианц България“ – гр. София, бул. Княз Ал. Дондуков №59, ЕИК 040638060, тел. +359 2 930 23 55
Застраховка „Отмяна на пътуване“ се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на ЗАД „Армеец.