Стъклени картини на МЕГА ниски цени с -15% отстъпка от Мега Арт Хоум

1
387
Добави коментар
MegaPrintbg123
MegaPrintbg123

 

Лятото е сезонът на почивките и…намаленията в цените на всякакви продукти! Онлайн магазин за декоративни продукти за дома и офиса Мега Арт Хоум отново ще бъде в крак с тенденциите. Предлагаме Ви стъклени картини на МЕГА ниски цени с -15% отстъпка до края на месец Август 2019 година. Изберете от 100 различни визии поместени в нашия сайт, тази която Ви допада най-много. Стъклените картини са перфектна декорация за стената на Вашият дом или офис, чудесно решение за подарък за сватбено тържество, рожден ден, юбилей или друг тържествен повод. Ако желаете картината да бъде изработена с различна визия от посочените в сайта, то ние ще Ви предложим тази услуга без оскъпяване в цената, дори нещо повече с -15% отстъпка до края на Август. Побързайте с подаръците – в Мега Арт Хоум ще откриете топ картини за стена на МЕГА ниски цени!

Онлайн магазин за декоративни продукти за дома и офиса Мега Арт Хоум Ви предлага да обновите интериора на дома си и то на ТОП цени до края на месец Август 2019 година. Стъклените картини са красиви, стилни, с ярки и запомнящи се цветове, перфектно решение за Вашата стена. Предлагаме Ви сто различни и оригинални визии на картините от стъкло с размери 60х40см. или 75х50см. Картините са изработени от закалено стъкло с дебелина 4мм. с устойчиви изображения отпечатани чрез високо-качествен директен UV печат. С всяка картина изпращаме и холдъри за лесен монтаж на стената. В Мега Арт Хоум ще откриете атрактивни стъклени картини с цветни или черно-бели изображения с различна тематика – абстрактни, градски пейзажи, природа, известни личности и много други. При нас ще откриете още една перфектна възможност – да изработим картина с изображение по Ваше желание без оскъпяване в цената.

Ето няколко топ визии предлагани в сайта ни:

Стъклена картина gp098

 

Стъклена картина gp096

 

Стъклена картинa gp056

 

Стъклена картина gp063

 

Стъклена картина gp048

Разгледайте всичките ни стъклени картини тук: https://bit.ly/2yrSA01

Цените на стъклените картини в промо летния период  30.7.-31.8.2019г. са 42.92 лв. за картина с размери 60х40см. и 60.77 лв. за картина с размери 75х50см.

Стъклената картина би била перфектния подарък, в случай че Ви предстои да бъдете гости на сватбено тържество, рожден ден на скъп приятел или друг тържествен повод. Не се колебайте, а разгледайте нашите предложения и изберете това, което подхожда най-добре на любимите за Вас хора. Ние от Мега Арт Хоум ще изработим картината в кратки срокове до 5 работни дни.

Ако Ви предстои ремонт или освежаване на дома или офиса и искате да внесете красива нотка в интериора, то определено може да се възползвате от предлаганите от нас декоративни продукти за стена.

Мега Арт Хоум е онлайн магазин за декоративни продукти подходящи за дома или офиса, както и за подаръци за различни поводи. Предлагаме изключително голяма гама от декоративни продукти, като – декоративни пана от 1, 3 и 5 части, картини от канава, стъклени картини, картини с послание, фототапети, стикери за стена, сувенири от дърво, детски часовници за стена и много, много други. При нас ще откриете още много изненади и промоции на различни категории продукти. Ето какво е и нашето лятно промо предложение – стъклени картини за стена на топ цена с -15% отстъпка в цената до края на Август 2019 г. (31.8.2019г.) Възползвайте се – декорирайте смело и красиво на топ цени!

Дотук не свършват изненадите от нас! Всеки закупил си стъклена картина в посочения промо период участва в томбола – игра за спечелването на един ваучер за пазаруване на декоративни продукти от www.megaart.shop на стойност 100 лв. За повече информация посетете сайта www.megaart.shop или Facebook страницата ни – https://www.facebook.com/megaart.shop/