Преместване на мебели и багаж в София и страната

3
Добави коментар
hitarpetar79
hitarpetar79

Търсите надеждна и коректна фирма за преместването на вашите мебели и багаж?Значи сте попаднали на точното място. Хамали Оникс може да ви предложи едно гладко и безпроблемно преместване на вашето имущество в София и цяла България на съвсем приемливи цени.

В случай, че имате повече вещи за пренасяне, ние можем да ви предложим безплатен оглед на място при,който да се запознаем с всички особености на вашето преместване и да ви изготвим оферта с окончателна цена.Извършването на оглед на място е най-добрата практика към момента за установяване на всички детайли особено ако става въпрос за по-мащабно преместване.

На лице са различни фактори определящи цената на едно преместване като:

Количеството(броя) на предметите

Има ли асансьор в сградата (и на двата адреса)

Броя на етажите.(и на двата адреса)

Колко от нещата ще минат през асансьора и колко по стълбите?

Какво разстоянието между адресите на товарене и разтоварване?

Има ли удобен достъп за товарната кола пред входа на сградата?

Има ли нужда от опаковане,разглобяване или сглобяване на мебелите?

Разбира се при наличие на по-малко вещи за пренасяне (няколко броя мебели и електроуреди) не е необходимо да се прави оглед и крайната цена може да се договори по телефона. Стига да имате пълна яснота относно всички от вече споменатите особености.

Ние можем да ви предложим само транспорт при условие че разполагате със собствени хамали,като можем да Ви предложим различни по обем превозни средства отговарящи на вашите конкретни нужди.В тези случай имате възможност за заплащане на час или фиксирана цена на курс за превоз в рамките на София или страната.

Също така ние можем да Ви предложим само хамали без транспорт в случаите когато имате нужда от преместване на различни предмети в една и съща сграда или в различни помещения и не ви е необходим превоз от наша страна.

Ние от Хамали Оникс не само ще оправдаем напълно вашите очаквания за качество и цена на желаната от вас услуга, НО ще Ви предложим гъвкави оферти за вашите индивидуални нужди.