Оцко се забърка в пореден скандал. Той е продуцент на Сузанита и нейната скандална песен „К`во става, брат“

2
740
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Скандалният композитор Йорданчо Василковски, известен като Оцко, забърка нова каша. Оказва се, че той е продуцент на изгряващата фолк певица Сузанита, а новото и скандално видео граничещо с порнография се върти по музикалния канал Hitmix, собственост на македонеца, научи Скандал. Песента „К`во става, брат“е в дует с попфолк певеца Ангел. Сценария пресъздава мутренските времена като в него героинята на дъщерята на Орхан Мурад прави фелацио в автомобил и пуши марихуана при положение, че е малолетната, а за капак в края на клипа се изплюва върху двама полицаи. От Държавната агенция за закрила на детето (ДАЗД) вече правят проверка на Сузанита за новата й провокативна песен.

Причината за внезапния интерес е скандалното поведение на момичето, което скоро навърши 15 години. Дъщерята на Орхан Мурад отново прекрачва моралните граници. На кадрите облеклото на певицата отново е твърде оскъдно. Почти през цялото време тя е заснета в предизвикателни пози – танцува туърк, който е нашумял еротичен танц с възбуждащо поклащане на задните части и сексапилни движения. Малолетната изпълнителка отново размахва среден пръст, както и в предишните клипове, но навеждането към колегата й за орална любов и плюенето по полицаи надминава дори първото видео, с което Сузанита „изгря“. Преди да се изплюе върху полицаите тя ги обезврежда и завързва. С подобни клипове скоро няма да се върне доверието в органите на реда, нито имиджа на полицията ще се подобри. В тази връзка не е зле МВР да вземе отношение по въпроса защото клипа безспорно уронва престижа на институцията.

Сега обаче, възмутен гражданин е подал сигнал в ДАЗД за новия клип, като експертите ще сигнализират и СЕМ. „Самосезирали сме се. Ще проверим дали родителите на Сузанита са дали разрешение тя да участват в подобни сцени“, обясниха от агенцията.

Вероятно може да се стигне Оцко и неговия канал Hitmix да бъдат глобени и песента да бъде свалена и от Youtube каквато беше съдбата и на първата песен на Сузанита, където пък освен провокативното поведение имаше и скандал заради плагиатство. Самият Василковски, който се смята за един от топ композиторите в чалга индустрията, преди години също се забърка в скандал за авторски права и беше обвинен от британска изпълнителка, че е използвал нейна песен без да вземе съгласието и.

Досега Орхан Мурад и съпругата му Шенай защитаваха дъщеря си и демонстрираха пълно разбиране и толерантност към поведението й. Изпълнителят на „Хиляди слънца“ неведнъж скачаше срещу критиките, отправени към малката му дъщеря, заявявайки, че тийнейджърката не е по-скандална от останалите имена в бранша и по друг начин не може да се пробие в България.

Дали сега, след намесата на държавните институции и регулаторни органи, Орхан Мурад ще продължи с яростната защита на своята скандална дъщеря с граничещо с разврат поведение?