Почивка в Сандански – Хотел „TIME OUT“

1
187
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Водещото при проектирането и построяването на хотел „TIME OUT“ е клиентът да се чувства като у дома. Да прекараш една нощ в нашия хотел е следващото най-добро, след това да си бъдеш вкъщи. „По-малко като хотел, повече като дом“ е нашето мото. Уникален собствен стил, уют и ненатрапчив лукс ще ви съпътстват във вашата почивка.

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 25лв.
ВИП ваучерът е за ЕДИН човек включва:

Една нощувка в двойна стая
Закрит басейн
Джакузи
Парна баня
Интернет
Паркинг

Хармония и спокойствие, обслужване и опит – Хотел „Time Out“ предоставя всички удобства, за да направи престоя ви незабравим. За настаняване на гостите си Хотел „Time Out” предоставя: 31 луксозни двойни стаи със спалня или две отделни легла. Всички помещения се отличават с елегантно обзавеждане и модерно оборудване. Посетителите на хотела се възползват от: кабелна телевизия, безжичен Интернет, телефон, климатична инсталация, просторна озвучена баня с вана и сешоар. За удобство на своите гости хотелът предлага възможност за поставяне на допълнителни легла. За семейства с две или повече деца предлагаме свързани стаи.

Местоположението на хотела разкрива невероятна гледка към красивия Сандански. Непосредствената близост до прочутия парк на град Сандански, мекият средиземноморски климат и лечебните минерални извори, които го заобикалят ще направят почивката ви незабравима. Вратите на Спа хотела са отворени за посетители през цялата година.