Избелващи ленти за зъби Crest от USA-KOZMETIKA.COM

2
649
Добави коментар

Продукти за избелване на зъби от USA-KOZMETIKA.COM

Знаете ли, че усмивката е сред първите неща, които останалите забелязват у вас? Колкото и странно да ви се струва, то белите зъби носят усещане не само за естетичност, но и подсказват за изключително добра лична хигиена. Те са сред основните предпоставки човек да изпитва неуморимо желание да се усмихва постоянно. И това съвсем не е всичко, до което води процедурата по избелване на зъби. Благодарение на пряката ѝ намеса, имаме възможността да се подмладим визуално с няколко години. Тя е страхотен начин за укрепване на самочувствието и увереността, които носим у себе си.

Какво представлява избелването на зъби?

Тази процедура днес е позната на една не малка част от хората в обществото. Приема се като ядро на съвременната стоматология. Ако и вие желаете да се сдобиете лесно и бързо с ослепителна усмивка, то сега е моментът да се сблъскате отблизо с иновативния метод за подобряване външността на човек. Подходяща е не само за пушачи, но и за хора, обичащи да консумират храни, които оцветяват повърхността на зъбите, като шоколад, червено вино, плодови сокове, кофеин и много други такива.

А сега да отговорим на основния въпрос, а именно каква е същността на самия процес. При тази процедура свободните радикали на кислорода осъществяват окисляване. В следствие на това се обезцветяват наслагванията в емайла на зъбите. Крайният резултат е възвръщането на естествения бял цвят. Не бива да пропускаме да споменем нещо, което е от изключителна важност, а именно, че крайният резултат е пряко обвързан със степента на оцветяване на зъбите, както и процента на активната съставка.

Защо хората прибягват към използване на процедурата?

По-белите зъби не просто успяват да приковат погледите и вниманието на останалите, но те също допринасят за добър социален статут, който не може да остане скрит. Години наред специалистите по дентална медицина се заемат с нелеката задача да създадат успешен метод за възвръщане белотата на зъбите. Като резултат на усърдния си труд днес те ни предлагат два основни варианта – професионално избелване на зъби при стоматолог и ленти със същата функция, които да бъдат използвани в домашни условия.

Какви предимства крие избелването в домашни условия? Още след първата процедура, вие ще забележите ефекта. Крайният резултат настъпва след 10 – я или 12 – и ден. В зависимост от това какъв хранителен режим спазвате, то би могло самото избелване на зъби да е с продължителност две години.Изработват се шини индивидуално за всеки пациент. Те нямат срок на експлоатация. Единственото, което е необходимо да подменяте, е самият гел. Това води до спестяването на не малко количество средства.Агентът, който се използва за изсветляването, е далеч по-малко агресивен, в сравнение с този, използван от професионалните стоматолози.

За да се наслаждавате възможно най-дълго на очарователна и ослепителна усмивка, то съветът ни е да следвате инструкциите, които са ви посочени. Допринесете за своето самочувствие и накарайте хората да ви завидят на красотата, с която природата ви е дарила.