Жесток удар за една от легендите на Нова ТВ – Румен Луканов!

1
391
Добави коментар

На 54 години Румен Луканов остана без семейство. Бившият водещ на тв играта „Сделка или не“ се е развел тихомълком с бившата си жена Ина.

Делото е било на 15 май, предаде „Уикенд“. Двамата се споразумели и бракоразводното дело завършило само с две заседания. На първото помирително заседание Румен и Ина заявили, че са се договорили за имуществото. Двамата им синове вече били пълнолетни, така че не се налагало съдът да се произнесе за родителските им права.

В семейния им дом в малка кооперация на ул. „Бачо Киро“, на 3-ия етаж останали да живеят само Ина и по-малкият им син Франк. По-големият им наследник Матю от няколко години е в Лондон и се грижи сам за себе си.

Интересно било, че по време на делото Румен и Ина приятелски си бъбрили и дори си тръгнали заедно от съда. Слуховете, че Луканов кръшка на жена си, с която бяха заедно 30 години, цуркулираха от 2-3 години. Едва миналото лято той бе уловен в крачка и бе заснет от папараци са интимничи с апетитна блондинка на име Ралица, но шоуменът не се притесни от разкритието.

Тъй като бил семеен човек, а в магазините за вино и заведението му всички го познавали, той въртял любов в офиса си на бул. „Стамболийски“, недалеч от мола. Според запознати русокоската била известна сомелиерка и съдружничка на Румен в бизнеса с вина. Преди 2 години Луканов отвори 2 магазина за квалитетни напитки в центъра на столицата и заряза телевизионната си кариера.

„С Ралица сме само колеги, държим се неформално“, обясняваше Румен, но снимките бяха красноречиви. /Блиц

loading…