1xbet Регистрация – Работщ линк

1
267
Добави коментар
sapa84
sapa84

1xbet Регистрация

5 (100%) 19 гласа

Ръководство за регистрация, депозиране и поставяне на залог в 1xBet

1xBet, най-големият букмейкър в Източна Европа, е апетитно място за нарастващ брой играчи, благодарение на рекордно големия си избор от игри и ниският марж на печалба, при който работи компанията. Заради това, все повече хора ни задават въпроси относно “сухата“ информативна част, без която обаче не може, а именно как се прави регистрация, как се правят депозити и тегления в сайта и как се правят залози. На всеки един от тези въпроси ще отговорим в този материал!

Ръководство за регистрация в 1xBet

Кликнете на зеления бутон “Регистрация“ в сайта на 1xBet и ще видите, че софтуерът ви дава избор от четири възможности за създаване на регистрация.

Първата възможност се нарича “С един клик“ и при нея играчът се регистрира без да въвежда нищо (има полета единствено за страна и валута, но те са зададени по подразбиране). Така компанията ви дава възможност да започнете да залагате моментално, а чак на по-късен етап да запълните профила си с необходимата информация.

Втората възможност – “Чрез телефонен номер“ ви позволява да си направите регистрация единствено с телефонния ви номер, на който ще получите съобщение с данните за вход.

Третата възможност е такава за регистрация по имейл. Този вариант е най-близък до традиционния формат на бланките за регистрация в другите букмейкъри и включва няколко полета като две имена, страна, валута, имейл адрес и телефон за контакт. Тук потвърждението на регистрацията става като се изпрати писмо на електронната ви поща.

Последният начин за откриване на сметка е като използвате профила си в социалните мрежи. Това означава, че реално няма да си правите регистрация, а за вход ще използвате профила си във Фейсбук, Туитър или някоя друга социална мрежа, а букмейкърът ще изтегли необходимите данни от въпросния профил.

Ръководство за депозити и тегления в 1xBet

1xBet е единственият сайт, в който можете да направите депозит от само 1 евро или под 2 лв.! В същото време, останалите букмейкъри не приемат депозити, които са по-малки от 10 лв. Това е страхотно предимство за играчите, които искат да инвестират минимална сума.

Депозитите и тегленията стават от раздел “Плащания“, като там ще изберете някое от под-менютата “Депозит“ или “Теглене на средства“.

След това, просто избирате най-удобния от наличните над 30 разплащателни метода и започвате процеса по депозиране/изтегляне на средства!

Ръководство за поставяне на залог в 1xBet

За да поставите залог на спортно събитие, трябва да влезете в раздел “Спорт“ и да намерите подходящ пазар, използвайки менюто със спортовете, първенствата и мачовете.

Когато намерите залог, който ви се струва изгоден, кликнете с мишката върху него и ще видите как той автоматично се добавя във фиша в дясната част на страницата.

Уникалното при руския букмейкър е, че има опция за залог с един клик – задава се определена фиксирана сума на залога и след това всеки път, когато натиснете върху даден пазар, залогът ще се поставя автоматично, без да минавате през процедурата на поставянето във фиша, въвеждането на сумата на залога и натискането на бутона за потвърждаване на залог. Тази опция съкращава много време, но, ако я използвате, ще трябва да внимавате да не натиснете върху някой пазар по погрешка.

Посети 1xBET от ТУК

 

Може да прогнозирате и да залагате при избрани от Вас букмейкъри.