Гел тор за мушкато и сакъзче 0.5л – за обилен и продължителен цъфтеж с подхранване на листа и корен

1
345
Добави коментар
semenatashop
semenatashop

Разфасовка: Гел тор за мушкато и сакъзче на Биопон се предлага в разфасовка от 0,5 литра. Тази опаковка е достатъчна за направата на работен разтвор от 140 литра. 
Продължителност на действие: 
Приложение и дозировка: Може да прилагате водоразтворимия гел за сакъзчта и мушката, дело на полската фирма BROS, върху всички видове пеларгонии. Минералният тор в гелова форма ще снабди Вашите цъфтящи растения с всички необходими елементи за подобрен растеж, буен цъфтеж с по-дълга продължителсност и качествено развитие. Мушкатата и сакъзчетата стават силни и по-устойчиви на засуаване, вредители и болести.

Към новите, иновативни и високоефикасни продукти на признатата полска фирма BROS, добавихме течният гел тор за сакъзче и мушкато, познато сред нас и пеларгониум. Минералният тор се предлага в разфасовката от 0,5 литра.

Мушкатото е растение, което може да се отглежда както в градината, така и на балкона, и в стаята. Всъщност точно от там произлиза и наименованието му, където и да го „мушнеш“, то се хваща, изразявайки непретенциозността на цветето.

Наричано още и с латинското си име пеларгониум, което произлиза от гръцката дума за щъркел – πελαργός (pelargos). То е наречено така, защото формата на съцветието прилича на главата на щъркел.

С качествения стимулатор от Биопон, Вие ще осигурите цялостно подхранване на вашите пеларгонии (мушкати и сакъзи). Ще стимулирате дългият и обилен цъфтеж на цветята, ще предизвикате здрав растеж на цветето и ще заздравите кореновата му система. 

Казано накратко, с течният гел от Биопон ще укрепите изцяло вашето непретенциозно мушкато. Той притежава в състава си всички необходими хранителни вещества, от които мушкатото се нуждае.

При редовно подхранване на растенията с минералния тор гел за мушкато и сакъз, вие ще подобрите цветът на листенцата им и ще придадете яркост на цветенцата им.

Самото наторяване е много по-лесно с течният гел на Биопон. Той притежава дебела текстура, която се усвоява много по-лесно от почвата и хранителните елементи достигат почти мигновено до корените на растенията. 

При изливане не се разпръсква и с него може да се прави точно дозиране.

Подхранвайте редовно мушкатото си с минералният течен тор Биопон, за да му осигурявате всички необходими хранителни елементи и по този начин да поддържате доброто състояние на цветето.