“Три ангела” – силна молитва, която защитава от проблеми

1
301
Добави коментар

Всяка дума има уникалната сила и способност да промени света, особено ако е обърната към Бог. Молитвата е един от най-силните амулети, достъпни от човека.

Има един определен тип хора, които е наричат енергийни вампири. Нарочно или не, но те крадат жизнените ви сили, опустошавайки вашата душа. След такова общуване се разрушава биополето, човек става податлив и уязвим, лишава се от защита от негативни проявления. След като пуснете вирусният поток, вие ставате заложници на проблеми, които буквално се взимат отникъде. Но има защита. Молитвата “Три ангела” е силен амулет, която, подобно на щит, ви предпазва от негативното и неприятното.

Как да се избавите от проблеми и неприятности

Никой не е защитен от непредвидени ситуации: понякога те дори са необходими, за да осъзнае човек грешките си, да преосмисли своя живот и да вземе мерки за подобряването му. Но понякога за нашата мъка не сме виновни ние, а околните. Но има едно мощно оръжие, което може да изкорени всеки проблем и това е думата.

Ще попитате как така? Нима може да защитиш живота си само с помощта на произнесени думи?

Разбира се, молитвата-амулет не е панацея срещу всички беди, но всяка неприятност, водеща началото си от негативни нагласи, мисли или отрицателно въздействия, може да се “изключи” напълно така, че проблемът да не ви засегне.

Когато срещу изправите срещу някоя неприятност, задължително си кажете молитвата-амулет. Това ще ви помогне не само да забравите за случилото се, а и да отразите, отстраните, отдалечите всичко негативно.

Когато се обръщате към Бога директно или чрез светии, знайте и вярвайте, че задължително ще ви помогнат. Вие не сте сами, а чудеса се случват редовно – всеки ден, всеки час. Просто трябва да умеете да слушате, да забелязвате и да усещате сърцето си.
Молитвата-амулет “Три ангела”

Известно е, че всеки човек има един ангел-хранител, изпратен от Господ за защита. А според някои предания, нас ни пазят три ангела наведнъж – два небесни и един земен.

Небесните ни направляват в моментите на раждането и смъртта, а земният се грижи за живота ни.

Силата на трите ангела, която ще възпламеним с молитва, става своеобразен щит, отразяващ всички неприятности и проблеми, за които сме невинни.

Вземете три църковни свещи, запалете ги, настройте се за молитва. Освободете се от всички мисли, които ви пречат да чуете вътрешния си глас, излизащ от сърцето.

Останете сами със себе си, ако обстоятелствата го изискват. Обърнете се към Господ, разкажете всичко, което ви тревожи и не ви дава покой. Но не позволявайте на никого зло, дори ако знаете кой ви желае на вас злото. Вие не сте съдия и палач.

Не бързайте, отпуснете се, дишайте дълбоко и спокойно. Сега прочетете молитвата-амулет, една от най-силните. Ще забележите, че ако започнете да я четете редовно, след известно време проблемите ще започнат да изчезват от живота ви. Първо малките неприятности, после по-големите.

В крайна сметка ще бъдете защитени от всичко негативно. В момент, когато сте се уплашили, когато ви безпокоят тревожни мисли, скверни предчувствия или нещо друго, трябва да прочетете с тих глас тази молитва:

“Спаси, Боже. Съхрани, Боже. Ти ми изпрати на помощ три Ангела, три Архангела, предани защитници. И Ти им каза да ме пазят, на никого да ме обиди да не дават, от всяка напаст да ме спасяват, щастието мое да пазят. Чуйте ме, Ангели, мои Архангели, за вашата помощ моля, с беда искам да се справя. Поставете защитна ограда от земята до самите небеса, през която никой да не може да мине. Искам да спра да се страхувам от всякакви злини, лоши езици, зли очи, думи скверни, болести люти, зли хора и всичко дяволско, което има на земята. Аз зная, зад вашия гръб е като зад зрава стена. Спасете и съхранете Божия раб (вашето име), Ангели. Пазете ме от сутрин до вечер. В името на Отца, и Сина, и Светия Дух. Амин”.

Бедите и нещастията може да ви предупреждават за това, че сте се отклонили от пътя. И докато не спрете, ще става все по-лошо и по-лошо. Вземете и преосмислете ситуацията.

Помислете какво ще стане, ако се обърнете на другата страна и промените правилата на играта, и какво ще стане, ако останете на място. Експериментирайте.

loading…