Ще имате повече хармония в живота ако: | За един по-щастлив и по-успешен живот!

1
264
Добави коментар

Има няколко прости правила, водещи до повече баланс и хармония в живота. Не са трудни, но изискват известно постоянство, за да станат част от ежедневието ни. Споделете ги с близки и приятели, правете ги заедно, увеличете потока на енергия. Ще подобрите своя живот и ще усетите прилива на положителни емоции и усещания. Бъдете отговорни за своя живот, направете щастието цел и тръгнете по пътя за постигането му. Щастието е въпрос на възприемане, а не на брой придобивки и успехи. А всеки заслужава да е щастлив! И така: 1. Използвайте силата на добрите думи. Старайте се да се изразявате положително, не обиждайте, не интриганствайте. Всички, които обичат цветята казват, че те цъфтят по-красиво и по-често, когато им говорят нежно и мило. Представете си какво ще стане, ако разговаряте така с всички хора. Не очаквайте да се получи от първия път, но с малко постоянство ще забележите въздействието на думите върху хората и положителното им отношение върху вас.

2. Физическа активност. Правете редовни физически упражнения, поне 2 пъти седмично. Изберете такива, които са ви приятни. Намерете си компания или създадете нови. Физическата активност освен за здравето ви, ще се погрижи и за доброто ви настроение – отделя се хормона на щастието.

3. Бъдете благодарни. За всичко. Как си представяте да бъдете в хармония, ако непрекъснато имате претенции за нещо или някой? Дори и от неприятностите излизаме по-мъдри и носят своите уроци за нас. Така, че радвайте се на това, което имате и следвайте стъпките си, за да имате всичко останало.

4. Интересувайте се от другите. Научете се, освен да виждате своите проблеми и неудачи, да забележите какво вълнува и хората около вас. Ако можете – помогнете, това ще ви даде допълнителна решимост и увереност, че можете да се справяте.

А можете да се включите в програмата „Повече баланс и хармония в живота“