Уникален свещник за ароматни масла от бяла Хималайска сол 800 гр. + електрическо захранване и крушка

5
481
Добави коментар
semenatashop
semenatashop

Предлагаме на Вашето внимание още един невероятен уникален арома свещник за ароматни масла, съставен от полезната хималайска сол, но с по-редкият бял цвят и големина от 800 гр. 

Арома свещникът представлява напълно естествен хималайски кристал, върху който се прикрепя огнеопорно стъкло, което служи за чинийка, а в нея се наливат водата и етерични ароматни масла.

Но нека да започнем отначало, като Ви запознаем със същността и положителните влияния на хималайската сол.

100 % натуралната и чиста сол се добива от планината, наречена Солната верига, разположена в подножието на Хималаите.

Смята се, че датировката й е отпреди 250-500 хиляди години, а солодобивът още от времето на Алексадър Македонски.

Легендата разказва, че царят на антична Македония спрял с войските си край река Инд в подножието на Хималаите, когато конят му започнал да ближе скалите, индикирайки, че там има нещо.

Това, което прави хималайската сол толкова полезна и благоприятна за човешкия организъм е богатото й съдържание на микроелементи и минерали. Сред тях са Калий, Калций, Магнезий и Желязо, който елемент всъщност отговоря за розовият цвят на солта.

Арома свещникът за ароматни масла, представлявайки един натурален хималайски кристал има действието на природен йонизатор на въздуха. Действие, което е идентично с това на всички лампи от хималайска сол, познати още и като „Витамини на въздуха“. Може да откриете тези „Витамини на въздуха“ в различни размери в нашия онлайн магазин.

Хималайските кристали привличат и увеличават броят на отрицателните йони във въздуха, които както е известно, са изключително здравословни и желателни за човека.

Тези отрицателните йони успяват да неутрализират голяма част от вредните йони, заредени с положителен заряд и подобряват в пъти качеството на въздуха. По този начин, там където сте се сдобили с арома свещник от хималайска сол, вие създавате една здравословна и спокойна среда. 

Разликата с хималайските лампи е, че при арома свещниците се добавят етерични масла, които оказват голямо влияние със своя аромат.

За да се възползвате от страхотните арома свещници, трябва да налеете около 20-30 мл вода в чинийката и от 3 до 5 капки етерично ароматно масло. 

След това, запалвайки свещта, топлината от пламъкът й нагрява водата до степен, в която тя се изпарява, а с нея и етеричното масло. 

Една чинийка с 20-30 мл водичка и 5 капки масло се усещат в стаята до 12 часа.  

Етеричните масла притежават страхотни ухания, освен това имат много полезни въздействия. 

Изборът на етеричното масло е само ваш, но е важно, ако искате да се възползвате истински от свойствата му, да изберете качествени етерични масла.

Ние имаме решение за вас, разбира се – в нашия онлайн магазин може да откриете висококачествени масла, производство на българска фирма. 

Видовете, които предлагаме са лавандула, хвойна и бял бор. 

Лавандулата е страхотен избор при хора, които са под постоянен стрес и страдат от безпокойство, безсъние, дори депресия. Има релаксиращо и успокояващо влияние.

Хвойната успокоява нервите и стимулира умствената дейност. Отпуска, увеличава концентрацията и укрепва нервната система.

Белият бор има пречиствателно и антисептично действие. Страхотен помощник при бронхит, синузит и различни възпаления.

Арома свещниците от хималайска сол за ароматни масла са едно малко бижу за всеки дом. Хималайският кристал допринася за доброто състояние на въздуха, а етеричното масло успокоява, отпуска и дори лекува. 

Още сега може да се сдобиете с най-новото ни предложение – арома свещник от бяла хималайска сол. Освен красотата на белият кристал и пречиствателното му действие, прекрасната добавка от етерични масла ще създаде топла и релаксираща атмосфера във всяка стая във вашия дом. 

А и ухае изключително приятно!

Технически характеристики на свещника за ароматни масла от бяла хималайска сол:

При поръчка, ще поръчите хималайският свещник, в комплект с огнеопорно стъкло и електрическо захранване с крушка.
Тегло на продукта: Свещникът от бял хималайски кристал за ароматно масло има приблизително тегло от 800 гр.