Пигментни Петна И Лунички – С Тези Тайни Рецепти Изчезват Завинаги !

1
190
Добави коментар

Пигментните петна биват различни.Цветът им се колебае от светложълт до тъмнокафяв .Появяват се по горната устна или бузите и то най-често при бременните жени.Петната могат да се появяват и в резултат на заболявания на черния дроб ,хронични еднокринни и нервни разстройства , от въздействието на слънцето или хиимически вещества. Пигментните петна се появяват и по тялото в резултат на носене на пристягащи колани,тесни дрехи и др.

Луничките се наблюдават най-често по откритите участъци на кожата в резултат от въздействието на слънчевите лъчи.През зимата избледняват.

За да се пристъпи към непосредствено въздействие върху засегнатите от пигментните петна участъци ,трябва първо да се отстранят предизвикалите ги заболявания или причини.След това се използват избелващи и излющващи препарати.

пигментни петна и лунички

За избелване в домашни условия се изполват : кислородна вода,перхидрол,лимонена киселина,лимонов сок,млечно кисели продукти,различни маски от плодове и зеленчуци.

Избелващо действат следните лосиони:

1. Една лъжичка лимонов сок се смесва с 1 супена лъжица оцет и 1 чаена лъжичка вода.Лицето се обтрива сутрин и вечер.

2.Половин чаена лъжичка мляко,сок от половин лимон и 1 супена лъжица водка се сваряват до кипване .Обира се пяната и се добавят 2 чаени лъжички захар. Лицето се обтрива преди всяко излизане навън.

3. Пригответе  настройка от магданоз ( 1 супена лъжица листа на 1 чаша вряла вода).Обтривайте лицето с този лосион по няколко пъти на ден.

4. Хрян( 100 грама) се настъргва и залива с оцет . Престоява 2 седмици на тъмно. Преди употреба 1 с.л. от сместта се разрежда с половин литър вода. Лицето се обтрива  по няколко пъти на ден. Този лосион се използва и при мазна кожа.

При много и тъмни лунички се прпепоръчва да се изпива ежедневно по 1 чаена чаша сок от моркови.Със същия сок се обтрива и лицето.Кожата постепенно придобива жълт оттенък и луничките стават трудно забележими.По-големите лунички могат да се обтриват с 3 % кислородна вода.

При избелване кожата на лицето трябва да се спазват следните изисквания:

Избелване на лунички и тъмни петна се извършва през зимата
Лицето трябва да се пази от лъчите на пролетното слънце.Преди излизане от дома ,кожата на лицето се намазва със защитен крем и се напудря.
Кожата около очите не се избелва.Тези участъци се омекчават с крем за суха кожа.
Средствата за избелване се използват докато петната и луничките избледнеят .Използването им за по-дълъг период не се препоръчва.Това е вредно ,както за кожата,така и за целия организъм
Пигментни Петна И Лунички – С Тези Тайни Рецепти Изчезват Завинаги !

Откритието на революционната избелваща молекула Оmegalight е признато за истински пробив в козметиката! Това вещество се съдържа тибетската гъба Кордицепс (Cordyceps), която се използва в традиционната източна медицина вече повече от хиляда години.Експертите признават Оmegalight като най-ефективното средство в борбата с несъвършенствата на кожата!Това е истинска здравна перла!

В състава на избелващия крем Welltox влизат редки съставки:

Кордицепс Sinensis, жен-шен, ангелика, даурски шафран, корени от бял атрактилодес, гъбата Рейши (Ganoderma Lucidum), арбутин, етерично масло от рози, даншен, както и хиалуронова киселина, епидермален растежен фактор, 19 вида аминокиселини, В12, В6, В1, В2, D, С, Е и други активни съставки.

ЕФЕКТИВНО ПРЕМАХВА:

пигментни петна,лунички, слънчеви изгаряния,изсветлява дългогодишни петна по кожата на хората от средна възраст и по-стари

ПОТИСКА ОБРАЗУВАНЕТО НА:

тирозиназата, намалява действието на еквивалентния му ензим диоксифенилаланина предпазва от вторична пигментация

Този уникален избелващ крем може да купите от официалния доставчик – кликни тук

КАК ДА СИ НАПРАВИМ СИРОП ОТ НАР – ДОМАШНА РЕЦЕПТА Ако имате нарове и се чудите за какво да ги използвате balnirokli.com ви предлага чудесна и лесна домашна рецепта за сироп от нар !Read more…

by by