CarSpace.bg – уеб приложение за разходи по автомобил, обяви и други

2
161
Добави коментар
roadhelp.bg
roadhelp.bg

CarSpace.bg – уеб приложение за разходи по автомобил, обяви за услуги, продажба и други

Днес ви представяме един уеб сайт или да го наречем уеб приложение с което се срещнахме отскоро.

С него можете да следите разходите на автомобила или автопарка ви, да планирате или да оставите системата автоматично да ви напомни, кога трябва да смените масло или други консумативи. Напомня, чрез известие или имейл, както си го настроите. Можете да въеждате кога иаквко е правено, като ремонти и други бележки, нещо като авто дневник.

Или още може да се нарече онлайн сервизна книжка, като това определено олеснява всичко с разхвърляните бележки, забравяне кое кога и къде и т.н. Освен това можете да определите дали информацията да бъде публична или не, по този начин други потребители могат да посетят някой сервиз от който вие сте доволни или пък…. да си правите реклама…

Можете да си зададете всякакво напомняне по всяко време, като зададете период, дата кога да ви предупреди или на колко километра.

Създателите обмислят да пуснат скоро и андроид приложение. Някои от възможните добавки са освен нови опции за автопарк, така и до някъде автоматично следене на колата ви за движение, чрез GPS например.

Всички потребители могат да търсят части, да публикуват обява за продажба на части и да си комуникират чрез система за лични съобщения. Освен това, тези които притежават бизнес могат да го рекламират чрез обявите.

Можете да следите пътната обстановка и времето.

Вече е добавена и секция Пътна помощ, с която лесно ще можете да се свързвате при необходимост на пътя.
Налични категории: Автосервизи, Автошколи, Авточасти, Автомивки и други, в които да покажете вашия бизнес

Надяваме се да харесате това уеб приложение и вие. Ние следим нашия автопарк именно, чрез него.

ПЪТНА ПОМОЩ БЛОГ

Пътна помощ, Репатрак, Roadside assistance – Towing car services Bulgaria, за София и страната 24/7, най-ниски цени в бранша! Над 10 години опит. Репатриране на повредени, катастрофирали или транспорт на автомобили, джипове, бусове, мотори и други от А до Б. Без скрити такси. Лицензирана фирма, издаваме фактури.

Тел.: +359 878 424 097
УЕБСАЙТ: https://roadhelp.bg
ИМЕЙЛ: [email protected]

пътна помощ софия, пътна помощ