Видите ли някой от тези предмети, това означава, че имате направена магия – задължително следете и търсете помощ!

1
247
Добави коментар

Вярвате или не – изборът е на всеки, но един от близките ми приятели наскоро ми разказа история, след което започнах да гледам по-внимателно в краката си и не само…

Преди една година, Ирина се омъжи, а семейния й живот беше като приказка: любим съпруг, нов и просторен апартамент с добър ремонт, идеални отношения с роднините, съвместни пътувания сред природата с приятели. Но в един момент всичко започва да се срива, без абсолютно никаква очевидна причина.

Когато започна да се развежда, Ира, която беше в пълни  депресия и недоумение , какво да прави по-нататък, съветваха я да се обърне към ясновидка.

Старицата й каза, че всичко е в иглата, която тя случайно е настъпила.

Да, и посъветва я да погледне под вратата и под прага на вратата. Как да определите щетите След като приятелката ми се прибра вкъщи и провери местата, на които ѝ беше казала ясновидката, тя откри още няколко „изненади“. Това са така наречените „магии“, които  унищожават семейното щастие на Ирина. За съжаление, има много разновидности на развалянето с полагането на обект, зареден с отрицателна енергия. Магиите обединяват една цел – да навредят на човек, но имат различни направления. Как да  определим злото око или развалянето по популярен начин.

Навити конци за шиене

Конец с възли е един от най-често срещаните методи за магия. На омотани около нещо конци, носят  тормоз, неуспехи, бедност, разправии с тях и правят жената безплодна. Навитите конци често се използват, за да вземат здравето или да направят жената безплодна. Често тези конци са хвърлени, така че жертвата да премине през тях.

Игли

Друг „любим“ инструмент на магьосниците. Такива щети се активират бързо, но е много трудно да се открие източникът на злото. Най-често те се забиват в касата на вратата или са скрити под цокъл. Често, чрез иглите се причинява заболяване и самота.

Фиба или гребен

Този вид магия е все по-фокусирана върху разстройство на съня и често се използват за нападението над жената, но те също могат да пренасят опасности за здравето или семейството като цяло – да се скара най-накрая семейната двойка. Като правило такова нещо е скрито под леглото или под матрака

Пръст

В чиста форма обикновено е рядко положена и това е много опасен знак. Най-вероятно е била взета от гробището и причинява сериозни щети на предмета на щетите. Пръстта  също може да бъде взета от гробище, заедно със семена, животинска козина или сол. Такава изненада обикновено е прикрепена към прага на жертвата, така че живеещите в къщата постоянно да се карат помежду си.

Монети

Ако изведнъж някъде намерите  пари (обикновено една шепа от метални неща), изпълнени с нещо като боклук, а може би и сол – в никакъв случай да не ги пипате с голи ръце. Може да бъдете обект на магьосничество, насочено към провал  в бизнеса, а също и да отнеме късмета и финансовите възможности. Монетите от малка деноминация хвърлят в сълзи и бедност.

Пера, вързани заедно

Такива „подаръци“ се поставят във възглавницата. На перата се налагат така наречените „мръсни“ щети – кошмари или безсъние, караници и неуспехи на домакинствата. Разбира се, това не означава, че трябва да се съсредоточите върху факта, че могат да причинят щети. Но трябва обаче да бъдете бдителни. Следователно, си струва да бъдете по-внимателни, да гледате под краката си, особено на прага. И ако подозирате, че вече ви е навредено – проверете вратата на праговете, праг, можете също да проверите прозорците, первазите и батериите. Осветете с фенерче в празното пространство между прага и пода, и местата, в които завършва подовото покритие.

Ето какво ви съветват ясновидците, ако откриете подозрителни предмети на прага или в къщата. Запалете църковна свещ и прекръстете “магията”, четейки „Отче Наш“ три пъти. Пръскайте предмета със светена вода. Увийте боклука на вестник или в опаковка. Не докосвайте подозрителен обект с голи ръце. Не забравяйте да носите ръкавици! Отидете на изоставено място и го изгорете. Опитайте се да се изправите, така че димът да не отива във вас. Мястото, където е намерена магията, поръсете светена вода, прочетете молитвата „Отче наш“. В този случай ръкавици и метла, с които сте почиствали отрицателно заредения обект, е по-добре да изхвърлите.

СЪВЕТ:  И ви предлагам да се запознаете с един дългогодишен начин, с който можете да определите дали има магия върху вас. В края на краищата много често в нашия живот идват трудни времена, които понякога не зависят от нашите действия или бездействие.

Желая никога да не бъдете подложени на  негативно влияние от други хора! Не забравяйте да споделите тази информация с приятелите си, може би някой ще й помогне да поддържа здравето си и силен семеен живот.

Източник: За жената

loading…