Телевизор LED Telefunken, 24″ (61 см), 24FB4100 , Full HD

27
852
Добави коментар

Телевизор FHD D-LED

Иновация на достъпна цена! Технологията DLED и Full HD резолюцията осигуряват по-наситени цветове при интензивна яркост. Основните принципи на немското инженерство, фундаментални за марката TELEFUNKEN, гарантират енергийна ефективност и продължителност на живота.

Модерен дизайн и функционалност

Немското качество комбинира модерен дизайн и основните характеристики на продукта в съответствие с най-новите тенденции в областта на електронния пазар. Визуализирането на ъгъл от 178 ° позволява да се насладите на любимото си шоу или филм от почти всяка позиция! Освен това, капацитетът за съхранение на телевизора е 200 канала. Свързването към източниците на сигнал е просто и бързо, като използвате слота за CI + карта.

Практически характеристики

Желаете да правите записи на външно устройство за съхранение, свързано директно към телевизор чрез USB? Технологията на Telefunken, прави всичко това възможно! Освен това, гледането на филм ще се превърне в истинско преживяване що се отнася до звука: телевизорът разполага със система Surround Sound. Функцията „Child Lock“ пък позволява да блокирате някои програми, за да не бъдат достъпни за гледане от деца. Функцията “ USB Cloning“ позволява да копирате настройките на телевизора и каналите, запаметени на USB памет, което прави възможно клонирането на конфигурациите на телевизора. По този начин дублирате настройките на телевизора бързо и лесно.

История на Telefunken

От 112 години Telefunken се отличава с иновации в областта на потребителската електроника и промишлените стоки. Освен факта, че отразяват основните принципи на немското инженерство, продуктите разполагат и с класически функционален дизайн, улесняващ употребата им. Дори в настоящето, традициите, съчетани с доверието, което създава марката сред клиентите, гарантират добрия й имидж на глобално ниво. Приоритет на Telefunken е непрекъснатото разширяване и консолидация, а това включва световна мрежа от независими фирми, работещи в областта на телевизията, видео, аудио, смарт устройства, малки и големи домакински уреди, смарт домове и др. Независимите бизнес операции в индустриалния сектор също са неизменна част от днешните приоритети на марката.