Йога – най-приятният начин за постигане на баланс

1
103
Добави коментар
svetla58
svetla58

Йогата се превърна в един от най-популярните тренировъчни режими, който е за хора, които искат да достигнат до нови нива на гъвкавост, сила и дори да отслабнат. Хубавото на този вид физическа активност е, че можете да я тренирате вкъщи или пък в общ клас за начинаещи и напреднали. Тази философска школа е идеална за редуциране на стреса и за по-голямо отпускане. Веднъж навлезли в света на йога, съвсем лесно ще достигнете до извода, че това не е просто поредния начин за тренировка и поддържане на форма.

КУПИ спортен клин в зелен камуфлажен десен, подходящ за Фитнес, Йога, Пилатес и друг тип упражнения 

Йогата е философия, страст и начин на живот. Тази система от физически, умствени и духовни практики може да направи много повече за човешкото тяло, отколкото вие някога сте си представяли. Да, тя няма да излекува всяко заболяване, което познаваме, но пък със сигурност ще го превантира. Всякога и всячески е доказано, че йогата значително повишава здравето на ума и тялото на йогините и им позволява да контролират по-добре телата си.

КУПИ спортнa зелена тениска с дълъг ръкав от висококачествен материал, подходяща за спорт или във всекидневието

Асаните са такъв комплекс от движения, които акцентират върху точно определени части от нашето боди, които му носят необходимата гъвкавост, която е крайъгълният камък в индуистката философия. Йогата е такъв нежен елемент от навиците на практикуващите я, че може деликатно да се напасне към всеки лайфстайл и график. Особено важно е да се знае, че тя е изключително подходяща за бременни жени или такива, които планират бременност.

КУПИ екологична зелена постелка за Йога с подарък чанта

Резюмирано ще ви представим физическите ползи от йогата:
 повишена гъвкавост;
 повишена сила;
 подобрен баланс;
 повишена стамина (издръжливост)
 цялостно подобрение на тялото и по-специално на ставите.

КУПИ сив спортен клин, подходящ за Фитнес, Йога, Пилатес и друг тип упражнения

Психически ползи:
 редуциране на стреса;
 подобряване на съня;
 подобрено самочувствие;
 релакс;
Има някои основни първи стъпки, които трябва да следвате, за да започнете спокойно и лежерно вашите лични тренировки.

КУПИ спортно бюстие с отстраняващи се подплънки

Първото и най-важно нещо е да намерите най-подходящото за вас място, на което ще се чувствате спокойно и удобно. Това място може да бъде вашият дом, кварталният фитнес, спортната зала в съседната улица или общ клас с близки приятелки, плажът, местният парк и всичко, което ви предразполага.
Ако изберете да тренирате извън дома, в зала, се предполага, че всичко, което ви е необходимо, ще бъде налично. Нашата роля идва тук, с това да ви покажем няколко основни неща, които ще ви трябват за една пълноценна тренировка у дома – пътеки, дрехи, екипировка.

КУПИ постелка за Йога – 8мм

Редактор: Марина Делева

Етикети:
баланс, гъвкавост, дрехи, екипировка, издръжливост, индуистката философия, Йога, клас за начинаещи и напреднали, пилатес, подобрено самочувствие, подобряване на съня, пътеки, редуциране на стреса, релакс, сила, тренировки, физическа активност, фитнес