Адвокати | Личности | Пенков – Марков и партньори

3
359
Добави коментар

Адвокатско дружество „Пенков, Марков и партньори“ има богата история зад гърба си, изградена върху принципи, традиции и висока фирмена култура. Нашата дейност е посветена на нуждите на клиентите ни, а предоставянето на най-качествените правни услуги от адвокатите ни, е основната мисия на компанията .

Ценим изключително човешкия ресурс – юристите, които работят при нас, са доказани експерти в съответните области, имат сериозна теоретична и практическа подготовка, отдадени са напълно на своето професионално развитие. Всички в правната кантора имат готовност за креативен и индивидуален подход към юридическите казуси, които възникват.

В цялата странa и извън пределите й сме известни като модерна правна фирма, която не прави компромиси нито по отношение на обслужването, нито при разрешаването на различни проблемни ситуации. Юристите ни се славят с отличната си преценка и блестящите си препоръки във връзка с поставените въпроси.

Коректната и навременна консултация, получена в реномирана адвокатска кантора, може да спести редица проблеми, с които често се случва да се сблъскаме в ежедневието си. Ние съзнаваме отговорността, която носим пред нашите клиенти. Това ни прави още по-устремени да следваме целта си – безупречна репутация и удовлетворение от отлично свършената работа.

Екипът ни гарантира едновременно спокойствие, благодарение на натрупания опит, но и онази специфична дързост, типична за по-младите колеги в правото. Фокусирани сме изцяло върху проблемите на клиентите, в търсене на най-правилното решение, за да дадем точната „рецепта“. Именно това през годините ни е превърнало в един от лидерите на пазара на правни услуги.

В „Пенков, Марков и партньори“ са сформирани пет работни групи от експерти. Адвокатите са разпределени според профилите си, за да отговорят максимално на очакванията и потребностите на клиентите. Така имаме потенциала да обхванем разнообразни ресори и услуги, което е едно от сериозните ни предимства в бранша. Сред областите, които обслужваме постоянно са енергетика, недвижими имоти, картелно право и защита на конкуренцията, преобразуване на дружества, трудово право, финансиране чрез проекти, телекомуникации, капиталови пазари. Провеждаме срещи и по теми, касаещи търговските марки, патентите, интелектуалната собственост, авторските права, договорите и лицензите. Компанията ни е особено търсена при казуси, свързани със Закона за защита на личните данни. „Пенков, Марков и партньори“ редовно участват също в семинари, като представителите ни са изявени лектори по темата.

Компанията използва най-новите технологии, за да изгради интерактивен и активен подход към клиентите си. Това промени значително и формата на правната услуга, която предоставяме, особено когато се отнася до обучения с помощта на различни презентации. Конферентните ни зали са оборудвани в духа на новите технологии, така че не само да осигуряват пълен комфорт на присъстващите, но и самата работа да е ефективна и резултатна.

В правната кантора на „Пенков, Марков и партньори“ периодично се изготвят становища относно законопроекти и нормативни актове. Юристите ни имат активен принос в законодателните процеси на България. Общуването с държавните, общинските и органите на регулация в държавата са само част от обществените ни ангажименти. Включваме сe пряко и в някои неправителствени организации, сред които са Германо-българската индустриалнo-търговска камара, Френско-българска търговска и индустриална камара, Асоциация за небанково кредитиране, Български форум на бизнес лидерите и други.

Опитът, който сме натрупали, ни дава стабилно самочувствие, но изисква и висока степен на отговорност. „Пенков, Марков и партньори“ получи сертификат за управление на качеството в сферата на правото, с което още през 2005 г. стана първото адвокатско дружество в България с подобно отличие. Това е стандарт, който покрива също системата за кариерно израстване в компанията, доброволческите прояви на юристите ни, специализацията на младите кандидати.

Гордеем се със своите стандарти на работа, които сме изградили през годините, и които ни позволяват да държим клиентите си информирани за по-значими новоприети нормативни актове или изменения в законодателството. Грижим се редовно те да получават актуални писма, за да могат като заинтересовани лица да пристъпят към навременни, подходящи мерки.

Ние спазваме диалогичност и комуникативност в отношенията адвокат – клиент. На разположение сме и чрез уеб страницата ни, както и мобилната й версия, за да можем да откликнем бързо при нужда, и да създадем отлична информираност за всички услуги, които предоставяме.

Адвокатското дружество има и свое издание. „Лега ИнтерКонсулт Нюз“ се тиражира в 2200 екземпляра на три езика – български, немски и английски език, в продължение на повече от 17 години. Интерес към вестника проявяват не само клиентите ни, но и колегите ни от гилдията, представители на банковите институции, служители в министерствата, посолствата, агенциите и неправителствените организации.

„Пенков, Марков и партньори“ е специален член за България на Световната асоциация на независими правни офиси Lex Mundi. Признанието е на международно ниво, но и дава някои допълнителни предимства на клиентите на фирмата. Благодарение на членството, всеки може да получи бърз достъп до адвокати от поне сто страни, които да изкажат своите препоръки, при това напълно безплатно в началото.

Правна кантора „Пенков, Марков и партньори“ нееднократно е отличавана като най-добрата фирма у нас. Наградите са присъждани не само относно обслужване по общи въпроси, но също и в конкретни области, като финанси и банки, сливания на компании, енергетика, дружествено право и т.н.

Не отлагайте, ПОТЪРСЕТЕ НИ СЕГА !