Selective Professional Caviar Sublime Ultimate Luxury Kit Комплект за луксозна грижа на косата – ( шампоан 250ml+маска 250ml…

1
317
Добави коментар
mashbg
mashbg

Комплект за пълно възстановяване на косата с анти-ейджинг ефект Selective Professional Caviar Sublime Luxury Kit ( шампоан 250ml+маска 250ml + флуид 150ml с екстракт от хайвер )

 

 Cavier Sublime на Selective Professional е новата линия от продукти за пълно възстановяване на косата и скалпа, която е формулирана с най-ценната съставка – черен и бял хайвер. В козметиката тази съставка е наричана „черното злато“, поради антиоксидантните си, съживяващи и подмладяващи свойства, способни активно да противодействат на негативните ефекти и стареенето на кожата и косата. Продуктите притежават състав богат на ценни хранителни вещества и висока концентрация на омега 3 мастни киселини. Стимулират производството на колаген и кератин, два основни протеина, жизнено необходими за запазване на балансирано ниво на хидратация и изключителния блясък на косата.

Линията Cavier Sublime Ultimate Luxury ще ви даде няколко полезни ефекта:

1.Възстановяване на оптималните нива на хранителни вещества и защита от стареене; 

2.Съживяване на изтощента, суха и увредена коса; 

3.Преструктуриране в дълбочина, което ще доведе до пълна регенерация на косата и ще я направи мека, блестяща и хидратирана;

 

Caviar Sublime Ultimate Luxury Kit включва:

1. Caviar Sublime Ultimate Luxury Shampoo 200ml – Дълбоко подхранващ шампоан, формулиран с екстракт от черен хайвер с антиоксидантни и овлажняващи свойства. Предпазва косата от стреса на ежедневието, придава й изключителен гланцов блясък и копринено докосване.

Начин на приложение: Нанесете върху влажна коса, масажирайте и изплакнете обилно с вода. Продължете с маската за коса.

 2. Caviar Sublime Ultimate Luxury Mask 250ml – Дълбоко подхранваща маска, формулирана с екстракт от черен хайвер с антиоксидантни и овлажняващи свойства. Абсолютно регенерираща, възстановяваща и дълбоко хидратираща косата. 

Начин на приложение: Нанесете върху чиста, подсушена с кърпа коса. Разрешете, за да се разпредели равномерно по цялата дължина. Оставете да подейства от 3 до 5 минути. Изплакнете обилно с вода.

 Съвет: За още по-добри резултати прибавете в маската и от бустера с хидратиращ, възстановяващ или уплътняващ ефект. 

 3. Caviar Sublime Ultimate Luxury Cream 150ml – Регенериращ крем за коса без изплакване, обогатен с екстракт от бял хайвер. Хидратира, подхранва, укрепва косата и изглажда кутикулите. Придава копринено усещане и невероятен блясък. Оставя косата здрава, подмладена и съживена. 

Начин на приложение: Нанесете върху чиста, подсушена с кърпа коса. Оформете в желания стил косата си. Без изплакване. Кремът може да бъде използван и при изправяне с преса, за да предпазите косата при термичната обработка.