Николай Василковски сменя Никол Станкулова :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
185
Добави коментар

Репортерът Николай Василковски от днес се изявява като водещ на времето по Нова телевизия наред с Гери Малкоданска и Нора Шопова. Hotnews единствен научи, че идеята е той да замени Никол Станкулова сравнително незабележимо и постепенно през летните месеци, когато лицата от екрана излизат в годишни отпуски. Красавицата, която медиите периодично обявяват за бременна, този път наистина е решена да стане майка на всяка цена. Затова ще спре да се появява на екран и ще последва примера на Деси Банова за дете и евентуална сватба с приятели си.

 

Новинарят Василковски обеща в интервю, че ще разчупи прогнозата за валежите с много друга информация, но при първото му участие в сутрешния блок преди часове това не се случи. От негови колеги Hotnews.bg разбра, че той не бил във възторг от новата си работа, защото я смятал за неособено престижна. Вместо да отразява драматични събития като наводнението в Мизия и да разказва човешки истории, както той може добре, Василковски трябва да се кълчоти пред картата на България и Европа и да сочи градусите, все едно е манекенката Шопова. Бившият репортер обаче не можел да откаже предложението, защото се опасявал, че може да изгуби работата си. Засега се успокоявал, че ще продължи да прави и репортажи на тема „времето”, но повечето телевизионери са категорични, че с кариерата му на сериозен репортер за важни теми е свършено.