BLD / Актуално / Две отличия за BLD и проект ALBA

1
152
Добави коментар
bldcompany
bldcompany

BLD ALBA

Този месец се проведе 13тото годишно издание на конкурса SEE Real Estate Awards– единственото събитие в сферата на недвижимите имоти, обединяващо професионалисти от цяла Югоизточна Европа. Домакин на тазгодишното издание беше Букурещ, а сред гостите бяха представители на доказали се компании в целия Югоизточен район.

BLD се включи за първа година в реномирания конкурс с номинации в две различни категории – „Жилищен проект на годината“ и „Предприемач в жилищното строителство“. Луксозният проект ALBA и управителят на BLD, г-н Д. Савов, бяха отличени с награди и в двете категории. Това е и третата награда за сграда ALBA, след отличното ѝ представяне в миналогодишния конкурс „Сграда на годината“  и третото издание на конкурса на Imoti.net. 

Полиграфия Офис център пък донесе награда на AGCapital за „Най-добър офис проект в страната“.

Връчването на наградите беше предшествано от SEE Real Estate Forum– серия от дискусии, засягащи някои от основните проблеми и казуси на пазара в Румъния, Сърбия, Хърватия и България. Участниците заявиха своите положителни нагласи в бъдещето развитие на пазара.