Изхвърляне на стари мебели в Столична община – къде и как

2
367
Добави коментар

Затрупването със стари мебели, колкото и странно да е, е проблем на много хора. Дали поради сантиментални чувства или заради невъзможност за осигуряване на нови, старите и вече негодни за ползване секции и маси, ни спъват, буквално, всеки ден. Разкривени вратички, скърцащи зловещо при отваряне; клатеща се масичка, подпряна с книга; продънен диван със стърчащи пружини, всеки е имал поне едно от тях.

Ако е дошло времето за промяна във вашия дом, но не сте сигурни как да постъпите, вижте информацията по-долу.

Какво да направя със старите си мебели?

Повечето хора биха отговорили: „изхвърли ги на боклука“. Да, отвън до контейнерите сме виждали какви ли не мебели – дивани, фотьойли, столове, даже секции… А след няколко часа или на следващия ден, картинката е потресаваща – разглобени и разхвърляни парчета от мебелите, подмятащи се дни наред. Ами глобите? В случай че сте забелязани от бдителни съседи и съграждани докато изхвърляте обемни предмети до контейнерите за боклук, може да се сдобиете със солена глоба от Столична община, която да ви откаже от бъдещи такива действия.

И все пак, имате стари мебели, които не желаете… Ако са достатъчно запазени, може да ги подарите на някой нуждаещ се от тях или пък да ги продадете. В случай че не стават за нищо, нямате друга опция освен да ги изхвърлите на указаните за целта депа.

Нямате възможност за това?

Не се притеснявайте, ние от Хамали Стоянов сме насреща. Не всеки разполага с време, сили и превозно средство, с което да свърши тази работа. Нужно е само да ни потърсите и да уточните, че искате да се отървете от старите си мебели. Наша е задачата да ги вземем от дома ви, да ги транспортираме до специалните места и да ги предадем за унищожение. Това е всичко! Без главоболия, спорове със съседи и солени глоби.

Няма да плащате за хамалска услуга, за пренос и транспорт, всичко е включено в услугата – извозване на стари мебели. Покриваме София и населените места, принадлежащи към Столична община. Работим със специализирани депа за битови отпадъци и цялата дейност е регламентирана. Защитаваме вашите интереси и тези на природата.

Ние сме насреща, когато искате да се разделите със старото, искате да направите ремонт и да се обзаведете с нови мебели, когато искате всичко да е законно и да сте с чиста съвест за чистотата на природата.

С какво сме по-специални?

Предлагаме изключителна коректност и дискретност. За малки по обем и брой мебели, цената може да се договори и по телефона, за по-едри предмети – цената се уточнява след оглед на място. Ние работим с фиксирани цени, а не на кубичен метър. Гарантираме спазване на уговорената сума, за да бъдат клиентите ни спокойни.

Отстъпки при ползване на пакетни услуги – извозване на стари мебели + почистване на мазе/таван – 20% от цената.