Трето издание на „Годишни награди на Imoti.net”

2
212
Добави коментар
bldcompany
bldcompany

ALBA

Тази седмица се проведе третото издание на конкурса на Imoti.net, който отличава добрите практики в сектора на недвижимите имоти.

За първа година присъстваше и категорията „Жилищен имот на годината“, в която BLD беше номинирана с луксозния си проект ALBA. Сградата грабна първа награда на журито и беше лично връчена на Търговския директор на компанията от гл. арх. Здравко Здравков.  С няколко думи, той изрази радостта си, че в София все повече се появяват добри проекти и се излезе от практиката за бърза  препродажба на жилищата.  Той отбеляза и че жилищните сгради трябва да са трайни и да имат отношение към хората, които ще ги обитават.

Imoti.net е вторият конкурс, в който проект ALBA е отличена с първа награда – само преди броени месеци, сградата взе първа награда в своята категория в друг престижен конкурс – „Сграда на годината“.

В BLD сме щастливи, че наш проект е толкова високо оценен – от професионалисти в бранша и още повече, от крайните ни клиенти, които са избрали домът им да е именно в ALBA.