Фенове погнаха Лили Иванова заради лъжа :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
221
Добави коментар

Фенове на Лили Иванова я хванаха в поредна лъжа. Става въпрос за концерта й в Пловдив, който първоначално бе обявен за 28 юни в Античния театър в Пловдив, но няколко дни преди датата беше отложен за 9 юли заради лошото време.

 „Важна промяна за всички с билети за концерта в Античен театър, Пловдив на 9-ти Юли! Въпреки огромното желание на целия ни екип да запазим уникалната атмосфера в Античния театър, отново се налага да се съобразим с атмосферните условия и метерологичната прогноза за понеделник и сме принудени да преместим мястото за провеждането на концерта в зала С.И.Л.А. Билетите ще важат без необходимост от презаверяване и ще се погрижим за адаптирането към новата схема и настаняване на публиката. Предварително благодарим за разбирането! екип Li“

 През цялото време обаче се е знаело, че на 9 юли концерт в Античния театър ще изнесе австрийския пианист Рупърт Хубер. Това възбуди повечето от феновете, които заявиха, че ще бойкотират концерта и ще започнат да предлагат билетите си за продажба на доста по-ниски цени, от тези, на които са ги купили, пише ХотАрена.

Мария Андреева пише: „Повечето от закупилите билети хора от цялата страна избират да посетят точно Пловдив заради възможността да се насладят на концерта не къде да е, а в Античния театър. Именно затова много биха предпочели и да се намокрят малко, но не и да им се замени атмосферата с една обикновена зала. Оставете концерта да си бъде на първоначалното място“.

Росица Матева допълва: „Обожавам Лили Иванова! Но концертът на Лили в СИЛА беше най-лошият от всички до сега. Не изпускам неин концерт, но за този съжалих искрено. Затова си купих билети за Античния театър, за да изтрия това неприятно преживяване и вие да решите отново да сме в тази зала, в която всичко звучи отвратително! Купила съм 4 билета от по 60лв. и ме е яд! Искам си парите! Безобразие!“.

„ Здравейте, има ли възможност да върнем билетите, т.к държим на Античния театър, в зала ще можем и в София да гледаме концерта ? Разочаровани сме, че променяте локацията е последния момент, естествено с природата никой не може да се пребори….“, пише друг фен на Лили.