Така ми каза доктора: Само мед и канела за зверско отслабване – Килограмите сами се топят!

3
409
Добави коментар

Искате да отслабнете? Бързо и трайно? Естествено, хранителният режим и движението са много важни. Без тях не става.

Но има една напитка, която ще забърза и улесни процеса. Канела и мед идват в помощ на борбата с килограмите. Чудите се как пък точно тези две неща ще Ви помогнат? Да, вкусни са, ама… Малко количество мед всеки ден забързва метаболизма, помага на тялото да изгаря мазнините и да се освобождава от излишните калории. Освен това, той той потиска желанието за захар.

Канелата, подобно на меда, засилва метаболизма.

Заздравява нивото на кръвната захар и не позволява на тялото да задържа прекалено много мазнини. И най-важното, помага да се отървете от токсините. Рецептата е много лесна за приготвяне и за най-добри резултати, се препоръчва да приемате напитката 2 пъти на ден. Ще е най-добре сутрин на празен стомах и вечер преди лягане.

Съставки

250 мл вода
2 супени лъжици мед
1 супена лъжица канела

Изсипвате водата и добавяте меда, а след това и канелата. Бъркате, докато не стане едноородна течност. Изпивате цялото количество наведнъж.

Може да приготвяте напитката с гореща вода, ако предпочитате. Съвсем скоро ще видите как килограмите Ви се топят. Но все пак не забравяйте за здравословната храна и движението. Успех!

loading…