Блогът на Апостол Апостолов :: ПОЗОР!

1
662
Добави коментар

                                            ПРОДАЖНИК, ПОБЪРКАН ИЛИ ПРЕДАТЕЛ

 

Робърт де Ниро се оказа прав: „Доналд Тръмп е жалък, той е куче, свиня, мошеник, скапан актьор, противен тип, който не знае за какво говори, който не проучва темите, по които говори, на когото не му пука за нищо… Това е един идиот. Но всъщност Колин Пауъл го каза най-добре: „Тръмп е национално бедствие. Той е срам за нашата страна“.

 

Тръмп разбива съюзите си с демокрациите, докато се сприятелява с диктатори. Срещата между него и руския президент Владимир Путин представлява хлъзгав път към един по-мрачен свят. Пред очите ни се случват опасни неща, коментира британското издание The Guardian.

Тръмп твърди, че Крим принадлежи на Русия и че Русия трябва да бъде върната в Г-7. Опитва се да попречи на правителството си да наложи санкции спрямо Русия за намесата на изборите. Въпреки руската агресия срещу САЩ и Европа, Тръмп постоянно застава на страната на Путин срещу собствените интереси на Америка и на нейните съюзници.

От Европа в Азия, Тръмп унищожава съюзи с демокрации, като се сприятелява с авторитарни лидери. Той изпраща сигнали до съюзниците на САЩ, че не могат да се доверят на Америка и че Вашингтон няма да се противопостави на техните противници. Тръмп разкри какво мисли, след като нарече Европейския съюз „враг“ тази седмица, а Путин „добър конкурент“.

 

Какъв конкурент на САЩ може да бъде едно жалко подобие на държава, което се изхранва единствено и само от износ на суровини и има БВП по- малък от този на една Италия?!…

Този хлъзгав път на Тръмп води към един по-насилствен и тъмен свят. Ако в Америка все още има здрави сили, те трябва веднага да подложат този психопат на импийчмънт! Какво ли не сме виждали, но американски президент, който поставя интересите на Русия над американските, не бяхме виждали!…

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.