Обемен 3D сладолед от стиропор | Външна реклама Стара Загора, Широкоформатен печат, Солвентен печат, Латексов печат, Директен…

2
722
Добави коментар
MegaPrintbg123
MegaPrintbg123

И така, въпреки непрестанните валежи и лошо време, лято 2018 продължава с пълна сила. И какво по тематично за лятото от плаж, море, свежо настроение и разбира се СЛАДОЛЕД. Определено сладоледът е една от храните, един от десертите, който се харесва от всички хора по земята, независимо от възрастта им. Любим не само на децата, а и на по-възрастните, сладоледът във фунийка, на клечка или в кофичка помага в летните дни за по-доброто настроение и разхлаждането на организма. Но стига толкова за сладоледа и позитивите, които носи за организма неговата консумация. Това всички го знаят. Днес бихме искали да споделим, че Мега Принт отново е на тематична вълна. Новият продукт изработен от Мега Принт и то в обемни размери е триизмерен 3D сладолед от стиропор.

Разбира се щом е лято, продуктите за декорация и реклама ще бъдат тематични за сезона. Това лято Мега Принт започна с тематичните продукти за декорация от стиропор, като изработи за модна къща LUCY Fashion морска звезда и макет на лодка. Двата продукта изработени от стиропор и плоскост бяха в доста големи размери – морската звезда е висока 1 метър, а лодката 1.50 метра. Сега дойде времето и на обемен сладодел във фунийка от стиропор. Сладоледът от стиропор (на снимките) е с височина 1.50 метра. Както се вижда добре, сладоледът е във фунийка и имитира сладолед от машина. Изработен е изцяло от стиропор, като след това е боядисан в избраните цветове – вафлената фунийка е в жълто-кафяв цвят, а самият сладолед е бял с червена глазура. Част от обработката на сладоледа включва защитен слой от специален материал, който предпазва стиропора от нараняване и го прави издръжлив във времето. Имитацията на реален сладолед стана просто перфектна. Клиентът остана изключително доволен, а запитванията за изработка на различни видове сладолед от стиропор се увеличиха. Обемния сладолед от стиропор е перфектна декорация за сладоледени къщи, павилиони за сладолед, сладкарници, кафенета, хранителни магазини, ресторанти и др. Мега Принт може да изработи сладолед от стиропор по поръчка на клиента от различен тип – във фунийка, на клечка, в кофичка и т.н. Очакваме интересни запитвания и предложения, като професионализма и креативността ни е предпоставка за създаването на красиви и атрактивни декоративни и рекламни продукти.

Мега Принт увеличи своето семейство от изработени разнообразни продукти от стиропор в обемни размери. След, като изработката на 3D мечета от стиропор е тотален хит сред клиентите с ежедневни запитвания за размери, цени и декорация, то Мега Принт изработи и обемен 3D сладолед от стиропор. Вижте резултатът! Как да не Ви се прииска да го опитате?