Бойко Борисов: Коалицията ни е страстна | Temaonline.bg

5
357
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

БОЙКО БОРИСОВ
Бойко Борисов: Коалицията ни е страстна
Премиерът обясни, че ако всички в коалицията мислят еднакво, щяха да са в една партия, а сега управляват заедно, макар да са на диаметрално различни позиции

27 Юли 2018 16:31
0

принтирай

|

текст

На въпрос как успява да потуши страстите в управленската коалиция, той отговори: „…Ами тя е страстна коалиция, събрани са всички войводи на едно място“ – каза премиерът Бойко Борисов в Бяла пред журналисти в отговор на въпрос въпрос как успява да потуши страстите в управленската коалиция.

„Аз, дето се вика, не мога да се направя на войвода от тях“. „Ние ако мислим еднакво, ще сме в една партия, ние сме диаметрално противоположни и то между всички партии е проблемно да направят коалиция. С коя си приличаме ние, за да направим коалиция и обратното. Ето го коалиционното споразумение, изпълнява ли се – изпълнява се. Хайде сега всеки, каквото иска допълнително първо ще минава през председателски съвет и тогава ще го пращаме до парламентарните групи, за да не се карат там. Това е прочитът“, допълни премиерът. 

 

 

На въпрос дали слуховете за предсрочни избори са преувеличени премиерът отговори в типично свой стил: Нали вие пускате социологическите проучвания. За какво да правим предсрочни избори.

След което продължи отново в своя стил: Той обясни как когато идвал да оглежда терена, преди да бъде изградена църквата, видял на мястото да пасе едно магаренце. Което и сега е там. 

„От 100 години няма църква в Бяла. Тук сме направили църквата, парка. Айде да отиде Корнелия да ми покаже БСП по време на нейното управление от 90-ата година насам ето това направихме ние, това направихме ние. Дори магистралите, които ходиха да откриват на Лозен, на „Тракия“, ги бяхме построили ние“, коментира Борисов.