30-Дневно Предизвикателство – КОРЕМ / ДУПЕ / КРАКА / РЪЦЕ

1
333
Добави коментар

Предизвикателство – защо? Мотивацията заема водеща роля във всяко едно желание и намерение за промяна. Тя е силата, която ни кара да продължаваме напред и да постигаме по-големи успехи. Ето защо ние направихме една поредица с 30-дневно предизвикателство за различните зони и мускулни групи на тялото, с която искаме да мотивираме всеки един от вас да издържи до края, а след това, поглеждайки страхотния резултат в огледалото, който е постигнал за тези 30 дни, да продължи с тренировките и със здравословния начин на живот.

30-дневно предизвикателство

Създадохме общо четири предизвикателства: за седалище (дупе), корем и талия, за крака (бедра и прасци) и за горна част (най-вече ръце). Имаме и специална група, в която се подкрепяме при изпълнението на предизвикателствата: Активен и здрав – Предизвикателства. Присъединете се!

30-дневно предизвикателство – КОРЕМ

Коремни преси: едно класическо и доказано упражнение за страхотни резултати. Видео с изпълнение →

Повдигане на крака: упражнение, което ще натовари най-вече долната част на мускулите на корема. Малко по-трудно упражнения за начинаещи, но може лесно да се улесни, ако краката се свият в коленете и се повдигат така. Видео с изпълнение →

Вело преси: с това упражнение ще тренирате целия корем, но най-вече ще натоварите страничните абдоминални мускули. Едно прекрасно упражнения против паласки. Видео изпълнение →

30-дневно предизвикателство – ДУПЕ

Обикновен клек: класическо упражнения за долната част на тялото. Видео с изпълнение →

Глутеус мост: лесно, но много ефективно упражнения за седалищните мускули. Видео с изпълнение →

Марарешки ритник: концентрирано и подходящо за начинаещи. Видео с изпълнение →

30-дневно предизвикателство – КРАКА

Сумо клек: накарайте бедрата да горят. Видео с изпълнение →

Повдигане на крак: прекрасно упражнение за външната част на бедрата. Разделете повторенията, посочени в таблицата на две – за всеки крак.

Повдигане на пръсти: за допълнително натоварване, може да правите упражнение на степенка, за да слизат петите до по-долна позиция.

30-дневно предизвикателство – РЪЦЕ

Ако е било полезно, споделете: