Хороскоп за днес – 1 август :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
121
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, сряда – 1 август 2018 г..:

Овен

Предприетото днес ще носи късмет и успех. Има един труден и обсебващ момент в обедните часове когато е добре да не предприемате нищо съществено. Не приемайте покани за творчески обед, на който ще се преговаря и ще се взимат важни за вас решения. Родените в първите дни на Овена може да бъдат изнудени да постъпят по един или друг начин, а не както им се харесва и е полезно за тях. С напредването на деня нещата си идват на мястото. Вечерта си поръчайте сън, който да ви покаже решението на проблемите ви.

Телец

Днес лесно ще преодолеете преградите в себе си и в околните и ще получите нещо желано. Ще намерите решение на възникналите проблеми и ще привлечете важни съюзници и сътрудници. Може да ви бъде предложен допълнителен договор, но за парите ще трябва да се пазарите или да се договорите за временна отсрочка на ангажимента, ако в момента движите нещо друго. Не се захващайте с много дейности едновременно, наблегнете на това, което носи сигурност и защити. Не напрягайте очите. До петък не вадете зъб.

Близнаци

Ден за победа над врагове и страхове, над всичко което ви е пречило и подкопавало личните интереси. Не се съмнявайте в себе си. Имате шанс да вдигнете нивото, да получите голяма част от това, за което се борите и да заемете по-високо място в служебната йерархия. Планирайте за следобед важните инициативи за деня. За обед не канете гости и не гостувайте. Каквото не успеете да приключите и получите утре ще се уреди по най-добрия възможен начин. Концентрирайте се над най-важното, не пилейте енергия и време.

Рак

Станете рано и действайте бързо в посока на най-важните дела и инициативи. Бъдете първи на гишетата, където имате неотложна работа и трябва да уредите важни документи. Денят е високо енергиен, но и лесно се отдава енергия около обед, когато тече обсебваща програма. Не се съгласявайте на неизгодни сделки и съмнителни инвестиции. До вечерта обстановката ще се натегне от нечии претенции и изисквания и в утрешния ден ще се наложи да правите нежелани компромиси. Предстоят остри сблъсъци на интереси.

Лъв

Не бързайте. В началото на деня разпилявате енергията си в ненужни и несъществени дела. Следобед навлизате в един от най-силните си и успешни периоди и до петък ще постигнете максималното в ситуацията, в която се намирате. Ще осъществите важни и навременни връзки, ще постигнете съгласие по спорни въпроси и ще си осигурявате свобода за действие в утрешния ден. В момента за огнените знаци няма невъзможни неща. Щадете очите и не стойте дълго пред компютъра. Време е да се взимат еднолично важни решения.

Дева

Родените след 15 септември може да направят рисков ход до обед. Ако икате да си спестите неприятности и неудобства отложете за следобед срещите, от които очаквате благоприятни промени и нови възможности в живота си. Сутринта сте склонни да се поддавате на манипулации, да изневерявате на партньора, на собствените си амбиции и чувства. Контролирайте се максимално, не позволявайте намеси в работата и дейността ви. До вечерта ще се справите с всяка задача и ще се освободите от неприятен ангажимент.

Везни

Важното да се свърши бързо и към обед вече не напирайте прекалено в личните амбиции. Сега е момента да подкрепите близките в техните намерения и начинания, а вие кротко да останете зад кадър и да не се месите много в избора им. Очертават се конфликти между поколенията. Особено за родените до 1 октомври. В утрешният ден ви предстои пътуване или раздяла, която ще даде на един стимул за развитие, а друг ще лиши от желано присъствие. Децата излитат от гнездото. Време е да планирате бъдещето си.

Скорпион

Ден, в който ще получите стимул да отхвърлите притеснения и страхове и най-после да се решите на важна крачка в личния и професионален живот. Ден на орела-лешояд, който е ваш тотем. Ще видите отгоре, в подробности и детайли всеки проблем, ще анализирате ситуацията и ще направите верния избор. Планирайте за утре отговорни срещи, взимане на окончателно решение по спорни въпроси и финализиране на сделки. Тази вечер си поръчайте сън-прогноза и утре ще се събудите с вярното решение на проблема ви.

Стрелец

Имайте търпение, следобед навлизате в един от най-силните си периоди за месеца. До вечерта ще постигнете напредък в места, където до момента някой ви е пречил и конкуренцията е действала нелоялно. Може да подновите договор при по-добри условия и така да се издигнете на една по-висока степен на лично и професионално развитие. Препятствията са по-скоро в ума ви, отколкото в реалността. Не се страхувайте да кажете и направите това, което отдавна обмисляте Утрешният ден ви носи изцеление.

Козирог

Още със ставането ще почувствате промяната, ще се появи някаква пречка, ще се създават проблеми от дребни и незначителни неща. До вечерта ще полагате много повече усилия, за да постигнете намисленото. Съветът е да се концентрирате над най-важната цел и да я следвате неотклонно. Ако се разконцентрирате и занимавате с много задачи едновременно ще загубите време и пари и нищо няма да уредите. Ден за гладуване и духовно прозрение, което ще дойде след преодоляването на препятствията и проблемите по пътя ви.

Водолей

Днес за вас върви тестова програма. Ако добре сте си научили урока от миналото ще се справите и ще постигнете връх в кариерата и личните отношения. Чакайте повишение и преназначение, особено ако сте родени на залез Слънце. Днес в живота ви изгрява нова звезда и лична перспектива. Ще се обаждат хора, които правилно са оценили силите и възможностите ви и са избрали да споделят пътя си с вас. Този ден ви е даден за победа над себе си, над страховете и неувереността. Планирайте пътувания и съвместни инициативи за утре.

Риби

Родените в края на зодията ще намерят пролука за личната си амбиция и начинанията си в този ден, независимо тенденцията да се издигат прегради на пътя ви. За останалите проблемът е, че днес лесно ще се поддадете на всякакви изкушения, а те ще ви забавят или откажат от намеренията и пътя, който сте избрали. Екстрасенси да не лекуват. Лесно може да се изтощите и в дейности, които правите за пръв път и влагате огромни усилия. Концентрирайте се над най-важната цел, щадете се, не се разпилявайте с подробности и детайли.