ЗОВ ЗА ПОМОЩ! Да помогнем на Георги да живее! :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи,…

1
253
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Сестрата на Георги Гергов публикува във Фейсбук прочуствен пост с молба към всички  хора да помогнат на брат й да живее. Георги е с мозъчен тумор, но лекари в Истанбул дават надежда. За целта са необходими доста средства за лечението му. Ако искате може да помогнете.

Ето поста във фейсбук и банковата сметка

!!! ЗОВ ЗА ПОМОЩ !!!

Мили хора, близки, приятели и познати, обръщам се към вас с надеждата и молбата да помогнем на моя брат да живее! Преди да се сблъска човек с подобно нещо, лице в лице, никога не вярва, че някой ден на него или неговото семейство ще му се наложи не само да чете такива постове, не само да подкрепя такива кампании, а да създаде такава и да моли за помощ. Днес, аз и моето семейство имаме нужда от подкрепа, за да може моят прекрасен брат, който съвсем скоро навърши 33 години, да продължи да живее. Преди 6 години той беше диагностициран с тежката болест „Мозъчен тумор“. След хирургическа намеса, туморът беше отстранен и той се възстанови напълно. Последваха щастливи години, в които се радваше на своето малко слънчице, прекрасната си 8-годишна дъщеря и на своята красива съпруга. Миналата година след профилактичен преглед, ние отново за съжаление чухме тежката диагноза, туморът се беше върнал. През последната година брат ми премина редица процедури на лъчетерапия и химиотерапия в България. За съжаление те не дадоха резултат и преди месец се установи наличието на нови два тумора и разрастването на основния. Решихме, че е време да потърсим и медицинско мнение и лечение в чужбина. След консултация в турска клиника в Истанбул, за брат ми дават надежда, но лечението е финансово непосилно за нашето семейство. Първата част от него ще успеем да самофинансираме, но за останалата ще разчитаме на всички добри хора, с големи сърца. Всеки месец ще са ни нужни 5000 евро/10 000 лева за химиотерапия. Турските лекари прогнозират двугодишно лечение. Сумата, от която се нуждаем е 120 000 евро. Дори само един лев, само едно евро са достатъчни да вдъхнат вяра и надежда. Нека всеки, който желае помогне, кой с колкото може. Капка по капка – вир става! Помогнете на брат ми да отгледа малката си дъщеря, да бъде до нея в най-щастливите й детски години. Моля споделяйте! Благодарим от сърце!!!

Дарителска сметка:

Банка ДСК

IBAN: BG70STSA93000025463076

STSABGSF

Георги Валентинов Гергов

PayPal: paypal.me/GeorgiGergov85

Email: [email protected]

https://www.facebook.com/helpgeorgigergov/