Хороскоп за днес – 19 август :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
178
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, неделя – 19 август 2018 г.:

Овен

Хубаво е още със ставането да си кажете, че оставяте в миналото всички лошо, вредно и разболяващо. Меркурий тръгва в директна посока. Денят е благоприятен за лечения, за посещение на лечебни места и разговори с хора, които биха ви въздействали положително. До обед се включват фините енергии, мислите се избистрят и действията се съгласуват с вътрешното желание на тялото и душата. От обед до утре на обед енергетиката се сменя с отрицателна, която ще се усети на всички нива. Важното да се отложи за утре следобед.

Телец

Добре е в тази сутрин да се прощават греховете и да се опитаме да тръгнем начисто в бъдещите си планове и намерения. Планетата на бизнеса Меркурий тръгва в директна посока, но до утре на обед е добре още да се опипва почвата и да се подготвяте за старта на новите инициативи. Пресявайте предложенията през тънкото сито на проверката. До обед сложете в ред и личните си отношения. Оставете да си отиде това, което вече си е тръгнало и посрещнете това, което чука на вратата ви. Нови начинания да не се предприемат.

Близнаци

Навлизате в двудневен рисков период, в който е добре да се прочистите от всичко вредно. Не бързайте с личната инициатива, независимо че Меркурий вече върви директно. Проведете уточняващи срещи и разговори с потенциални партньори. До обед енергетиката е блага и омиротворяваща. Заровете томахавките, оставете в миналото всичко негативно, което може да попречи на съвместната работа. От обед до утре на обед следете знаците на съдбата. Очертават се опити да ви извадят от равновесие. Останете където сте.

Рак

Сутринта е блага и разтоварваща. Запалете свещ и мислено изгорете в пламъка и всичко вредно и разболяващо. В момента преминаваме на нова навивка на развитие. До дни бизнесът ще потръгне, но в момента е добре да се планира, да се преглеждат наличностите и нуждите, а не да се действа прибързано. Ще ви се обаждат хора решили да ви включат в играта като подчинително сътрудничество. Не обещавайте нищо, особено ако виждате някаква уловка. Следобед навлизаме в деня на прилепа. Всичко ще се прави на тъмно.

Лъв

Планетата на търговската инициатива Меркурий тръгва директно във вашия знак. Сега е момента да се преговаря, да се осъществяват нови връзки и контакти, а негативите да се оставят в миналото. Простете на тези, с които смятате да вървите напред и откажете среща на тези, които ще изключите от личната си и професионална програма. Стоите на браздата между миналото и бъдещето. Много внимателно трябва да се пресяват връзките и да не се бърза в инициативите. Планирайте за утре следобед първия си важен ход.

Дева

Този ден ще отпени от живота ви ненужната пяна на рисковите и проблемни връзки. Днес и утре не е препоръчително да взимате решения в екип и да се оставяте някой да направлява избора ви. Днес до обед проведете прочистваща програма, решете с кой и с какво ще продължите напред и кое ще оставите в миналото. Следобед негативните влияния се засилват. Каквото обещаете или задвижите до утре на обед ще ви донесе болка и разочарования. Търсете скрити мотиви във всяко обаждане. Тази вечер не е за среща с непознати.

Везни

Чудесно начало на деня. Проведете релаксиращи и прочистващи процедури. Сега е момента да се разчисти и терена на връзките. Не оставайте нищо недоизказано в отношенията, особено с хората, с които отново ще тръгнете напред. Ден на признания, които трябва да определят позиции, граници и нужди. За следобед не планирайте важни срещи. Стартът на новите дейности отложете за утре следобед. Тази вечер може да се очакват опити за негативно въздействие и вмешателство в личния ви избор. Ограничете контактите.

Скорпион

Добре е да проведете диета, да прочистите и душата от негативите на миналото. Идете на приятно е релаксиращо място и не позволявайте на странични хора да ви занимават с проблемите си. В този ден преминаваме на нова навивка на лично и професионално развитие. Нуждите и изискванията от утре ще са различни. Не е нужно да избързвате, да правите крачка, от която може да се откажете. В момента е добре да се пресяват вероятностите, да се претеглят нуждите и най-рано утре към края на работното време да се стартира нов проект.

Стрелец

Обадете се на важните хора в живота ви, уточнете отношенията си, простете си взаимно прегрешенията и си дайте още един шанс. До обед енергетиката е блага и омиротворяваща. Разчистете у дома и в отношенията. Добре е мислено да изгорите в огън всичко негативно в живота си. Това, с което не сте могли да се справите ще ви създаде проблеми до утре на обед. Съдбата ще ви даде знак, от кого и какво трябва да се бяга. Сънищата от тази сутрин показват истинското ви предназначение, съобразете се.

Козирог

Ден за пресяване на връзките и преглед на наличностите. Меркурий тръгва в директна посока. Време е за нови инициативи. Организирайте работата си по нов начин. Разделете се с вредното и разболяващото в живота си. Сега е момента да се обърне гръб на негативите от миналото и да се погледне в една по-далечна перспектива. Не позволявайте да ви притискат и ограничават хора, които до момента се извличали ползи от услугите ви. От утре следобед заявете, че имате други сметки и играта ще се води при други условия.

Водолей

Ден за преместване, за смяна на посоката в работата и в отношенията. Време е да се изчисти всичко неизяснено, да се простят грешките или да се разделите с тези, с които нещата отдавна не вървят. Спазвайте диета, ограничете и срещите с непознати. Тази вечер не е за нови запознанства. Тези, които допуснете в живота си до утре на обед ще са склонни повече да ви използват, отколкото да ви подкрепят и даряват с обич. Направете някои защити. Може да си приготвите лекарство или да намерите начин да излекувате проблемите си.

Риби

Не поглеждайте в чуждата паница, не се съобразявайте с намеренията и амбициите на околните. Днес и утре може да изживеете неприятни моменти, ако действате амбициозно и прибързано. Парирайте опитите за влизане в личното ви пространство. Пътувайте и общувайте в тесен кръг. Не обсъждайте бъдещите си проекти с непознати. Конкуренцията се активизира и се стреми да влезе под прикритие в кухнята на бизнеса ви. Не приемайте нови членове в средата си. Стартирайте новите начинания от 21-и.