ЕОС Матрикс – колекторска фирма с международен стил

1
197
Добави коментар
MmmGerovv
MmmGerovv

Славата на колекторските фирми в България носи историческа обремененост от близкото минало. Причините за това могат да бъдат много. Това, което отличава ЕОС Матрикс и я извежда на челни позиции в бранша, са прилагането на международни добри практики, разбиращото и коректно отношение към поверените им клиенти и гъвкавите решения, които компанията предлага.
ЕОС Матрикс е на пазара от повече от 15 години и е част от най-голямата международна финансова група с основен фокус върху управлението на вземания – EOS Group. Към днешна дата EOS има над 55 дъщерни компании в над 25 държави в Европа и Северна Америка, където работят повече от 7000 висококвалифицирани служители, обслужващи над 20 000 клиента.
В ЕОС Матрикс работят над 350 професионалисти, които осъществяват преговори с клиенти по телефона или в офиса на компанията, като прилагат индивидуален подход и гъвкави погасителни планове, съобразени с конкретния случай. Отношението към длъжниците е разбиращо и коректно, тъй като за компанията е важно да запази добрите взаимоотношения между своите клиенти и техните такива. А прилагането на международното ноу-хау, градящо се на 43-годишния опит на групата в събирането и над 30-годишния опит в изкупуването, гарантира качество, надеждност и професионализъм.
Услугите на ЕОС Матрикс водят до повишаване на ликвидността на компаниите чрез оптимизиране на паричния поток. В същото време се увеличава вътрешната продуктивност, тъй като се освобождава ресурс за основната дейност на фирмата.
ЕОС си партнира с банкови и небанкови финансови институции, телекоми, ютилити и търговски компании. Член е на ACA Intl. (USA), Германо-българска индустриално-търговска камара, AmCham и е съосновател на Асоциацията на колекторските агенции в България. На територията на страната ЕОС разполага с два кол центъра, а в специализираният център за обучение по събиране на вземания се преподават най-актуалните техники и практики за преговори с клиенти по телефон. ЕОС Матрикс разполага и с правен отдел, специализиран в събирането на вземания, както и изградена мрежа от съдебни изпълнители и адвокати, които покриват територията на цялата страна.

Тагове: ЕОС Матрикс, колекторска агенция, ликвидност, кредитен рейтинг, EOS Matrix, EOS Group, управление на вземания, събиране на вземания, Райна Миткова-Тодорова