Алхимия на Себеосъзнаването – Ченълинг

2
694
Добави коментар
ezoterikabg.net
ezoterikabg.net

Съзнанието е врата към нови измерения,може да навлезеш след правилно отпускане на ума в пътеката на мъдростта-
все повече учени търсят пътя към вътрешното усещане за дълбочина на осезанията и връзката с паралелните светове.
ОМ и едно върху четиридесет и четири нови посоки.
първа посока – начело на новото съзидание- съзнанието се пробужда чрез вечния ореол на магическите заклинания.
Думите са свещени хологорами на материята .След произнасянето им вибрацията прониква в пространството и подрежда матрицата на проявлението в нов ред .Всяка дума носи определен магически заряд .С него е лесно да се измени физическата реалност за субекта.
колкото повече се влияе върху вътрешната концентрация на съзнателното излъчване толкова вибрацията е по-ярка и прониква като лазерен лъч в полето на непроявеното за да го прояви.
Ако силно желаеш да постигнеш определена цел и искаш да подредиш реалността си ,за да се материализира използвай центъра на своята сила.Почувствай силата как се пробужда и преминава нагоре по тялото ти .Когато усетиш ритъма и успееш да се концентрираш в трептението му ще можеш да излъчваш мисловна енергия ,която ще започне да запълва определена част от пространството.понякога може да се получи определена форма.Опитай се да мислиш геометрично и да я запълниш мислено с геометрични фигури.Опирай да прокараш триъгълници през пространство времето и да ги съединиш.Колкото по-широка е основата толкова по-масивна ще бъде самата мисъл форма ,която искаш да се материализира.Спираловидното въртене на енергията на мисълта ще премине през оформената мисловна конструкция и ще я активира. След няколко часа ще има видим ефект.Живото-творяшите сили ще се насочат към вашата схема.Вибрациите във вашето тяло ще бъдат осезаеми.Може да получиш и временно главоболие.Не се бой от действието .Впускането в действието освобождава енергийното поле,което ще ти помогне в придвижването към нова жизнена линия и нов пространствено времеви портал.Ако се страхуваш ти създаваш непреодолима бариера пред бъдещето си и заключваш потока на събитията вън от реалността си за неопределено време.Правиш го несъзнателно и спираш развитието си.Не се страхувай от действието,играй ,опитай да освободиш съзнанието си и да не допускаш мисли за резултата,особено негативни.

Алхимия на Себеосъзнаването – Ченълниг

Понякога е трудно да се отпуснеш и невинаги имаш контрол над ума.Как да успееш да пребориш скачащите като маймунки блуждаещи мисли? Има начин.Спри да ги слушаш.Спри да вървиш след тях.Просто се концентрирай в нещо.Нужно ти е само едно нещо ,което да избереш за концентрация.Какво да е то ? Харесай нещо около себе си- падаща снежинка,облак,картина на стената,започни да го гледаш и опитай да не мислиш за нищо.Така ще успееш да премахнеш безпорядъка в главата си и да спреш крещящите гласове на мислите си.

За човечеството – нова ера на нови концепции.Тъмни времена на борба с демонични сили,които се опиват да ви наложат контрол над съзнанието.Човешкото съзнание е висш инструмент .Вие може да го използвате ,но не знаете как.Важно е да го ползвате съзидателно- да творите ,да създавате красота .А те се опитват да ви подвеждат и да го използвате срещу себе си.Превръщат ви в животни и неразумни бездушни създания .Искат да събудят агресията у вас .Тя ви връща надолу по стълбицата на осъзнатост.Агресията ви убива.Опитайте да не се подвеждате .Средствата за масова информация ви препрограмират,овладяват съзнанието ви чрез тях.Особено детския ум.Как да се предпазите ?
Нека всеки българин потърси и сложи на гърдите си звездата на мага ! Магическите сили на българските гени отново ще затрептят обединени.Мощната вълна на пробуждане ще повлияе върху съзнанието на целия народ.Огромни космически урагани ще се насочат към Земята,но вие ще оцелеете ако сте единни с вашия създател .Ние сме ви създали,вие сте наши деца и наше творение,носите нашите гени.Можете да се преобразувате в нов космически народ,какъвто искахме да бъдете.Връзката ви с нас беше възпрепятствана ,но никога не е прекъсвала.Звездата на мага е инструмент за проникване в пространството на звездните народи.Няма как да влезеш там ако не си посветен в магическите изкуства.Словото беше дадено на българите ,символите ,които познаваха вашите предци носят магическа сила.Време е да си спомните за тях и да направите пробив в съзнанието.Опитайте да се абстрахирате от твърдия материален състав на телата си.Вие сте дух.Призовете силата на предците си,звездата на мага ще бъде нашата връзка.Носете я като щит .Никой няма да може да проникне в съзнанието ви и да ви навреди ако я активирате.
Как да я активирате ? Активацията става с контрол .Контрол над егото. Нека у вас няма желание за превъзходство,нека у вас няма алчност и желание за власт .
Само чистия стремеж към съвършенство може да запали огъня и да активира кода на магическия огън в кръвта ви.Чрез него съзнанието ви ще бъде прочистено от замърсяванията на тъмната материална субстанция.
Похотта и желанието за наслаждения също са пречка .Убийте ги.
Убийте стремежа към превъзходство.Не бъдете като децата омаяни от материалния свят и желания за лъскави играчки.Те са празнота и илюзорни съблазни.Няма да ви донесат щастие.
Ако искате да усетите въртенето на седемте плоскости и да преминете през порталите на седемте времеви хоризонта,което някога сте владеели сега е момента да действате .
Как да задействаме звездата на мага ?
Мислите ли,че имате силата да я задействате ? Мислите ли,че сте достатъчно силни ,за да устоите на съблазните ?
Не винаги хората имат сили да се справят с тази енергия.Отначало ще се чувствате леко замаени и объркани.Но това е временно състояние.То ще изчисти енергийния ви двойник и ви подготви за приключенията.
Какви са приключенията ? Не бързайте да задавате въпроси.
Първо….да задействаме инструмента чрез който ще станете нова същност.Изхвърлете от живота си всички ненужни стари натрупани вещи и изпразнете ума си от стереотипи и съмнения.
Първата степен е празнотата.Забравете думата Аз ,опитайте се да се превърнете в ТИ.Осъзнайте ,че аз и ти са едно и също и са свързани.Осъзнайте дълбоката връзка между всеки човек в живота ви и всеки човек около вас. Вие образувате един цялостен поток,вие сте потока.Всеки от вас е част от този поток.За да успокоите потока трябва да успокоите първо себе си.После насочете мисълта си към връзката между всяка от частиците в потока.Всяка мисъл може да го забърза или да го забави,да промени движението му.Мислете какво мислите.Обуздайте агресивните мисли и ги изхвърлете.Осъзнайте ,че сте заедно част от едно творческо поле и сте творци дошли да променят материалния свят.Вие сте ДУЛО !Бъдете дулото на оръжието,което ще изстреля силата ви право в целта.

Древните символи служат за връзка с други измерения в пространството

Древните български руни пазят магическият символичен език на Вселената

Тайната на Пловдив – Най-старият Град в Европа

Портрет по Снимка за Подарък

Continue Reading