Хороскоп за днес – 21 август :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
182
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, вторник – 21 авгут 2018 г.:

Овен

Рисков ден. За родените във втората декада предстоят проблеми във връзките, опити да се завладее едно сърце за сметка на друго. Погрижете се за близките и точно днес не изневерявайте независимо неустоимите изкушения. Посивността е вредна, но и прекалената амбиция не води до никъде. Не се претоварвайте, щадете себе си и чувствата на другите. Вечерта се приберете с подарък и за утре планирайте участие в благотворителни инициативи. Върнете си дълговете, но не само финансовите.

Телец

Символ на деня е корона на хребета на планината. Някой само ще поглежда към нея, а друг ще положи усилия, ще се изкачи до върха и ще си я вземе. Имате реални шансове да получите заслуженото за дълги месеци старание. Някой ще подпише изгоден договор, друг ще се яви на изпит и конкурс и ще го спечели, а трети ще уреди имотни и наследствени дела. Направете крачката, която ще ви изкачи до върха на придобивките, славата и големите възможности. Не игнорирайте любовта, погрижете се за тези, които разчитат и се опират на вас.

Близнаци

Един от най-мощните дни в лунния календар. Бъдете внимателни във всичко, което възнамерявате да правите. Не бива да си пасивен, но във всеки момент трябва да внимаваш да не засегнеш нечии интереси и да не попаднеш в капана на собствената си илюзия и представа за реалността. Хубавото при вас е, че грешките от този ден утре ще се превърнат в предимства, ако във всеки момент мислите повече за другите отколкото за себе си. Планирайте за утре участие в благотворителни инициативи.

Рак

Ден на големите амбиции, които може да ви скарат и разделят с важните хора в живота ви. Някой ще избере работата, пътуването и устройването в чужбина и ще загърби любовта. Ден на невъзможния избор. Просто не правете такъв, особено ако усещате, че загубите ще са тежки и не си заслужават жертвите. Родените във втората декада ще имат болезнени срещи, ще изневеряват и разбират за изневери. Не правете предложения, но и не подавайте молба за развод. Нищо сериозно да не се предприема. Започнете диета.

Лъв

Денят събужда заспали чувства, страсти и потенциали. Реагирайте на предизвикателствата, гледайте на тях като на стимул за изява и за постигане на отдавна гонени цели. Преговорите ще вървят успешно. Ще се наложите при съвместни инициативи и ще повлияете на нечий избор. От днес отговорностите ви стават с една повече, дори и да го разберете малко по-късно. Вечерта чакайте подаръци от съдбата и направете такива. Отношенията ви навлизат в стимулираща фаза. До утре на обед поне една връзка ще се заздрави.

Дева

Денят носи възнаграждение за страховете и действията в миналото. Може да подпишете нов договор, да получите предложение за участие в съвместни инициативи и да спечелите конкурс. Денят е високо енергиен, изправете се, не превивайте гръб, гонете си интереса, защитавайте си правата. Не си позволявайте да изпаднете в неравностойни и губещи връзки, в които отново вие ще сте действащото и работещото лица, а другият ще се ползва от дейността и чувствата ви. Затворете вратата под носа на натрапниците

Везни

Родените във втората декада ще се сблъскат с нечия болезнена амбиция и авторитет. Не подценявайте отсрещната страна при важни преговори. Ще се използват всякакви хватки, за да се прецака другия. Не бива да стоите и да гледате пасивно как някой ви отнема правата и възможностите, но и не правете нищо на всяка цена. Днес е важно да се сдобиеш със съюзници и личен имунитет, да привлечеш спонсори и да направиш едно добро дело. Стореното добро ще се върне многократно, още утре помощта ще дойде.

Скорпион

За вас предстои ден на големите възможности. Енергийният ви потенциал търси поле за изява. Рекламирайте се, търсете нова работа, подпишете нов договор и се укрепете на постигнатите позиции. Утрешният ден ще донесе провокации, ако планирате активни настъпателни действия. Тази вечер навлизаме в деня на сърцето, планирайте участие в благотворителни инициативи. Подкрепете тези, които след време ще ви подкрепят. Някъде там в тълпата се движи и бъдещата ви любов. Вероятни са запознанства поради работата ви.

Стрелец

Денят премахва колебанията, носи информации от различни страни за едно и също нещо, а това ще помогне вече да направите окончателен избор на посока и цел. Не стойте в пасивно изчакване, свършете си сами работата която смятате да поверите на някой друг. Не използвайте посредници, те ще работят за личния си интерес. Сега е момента да подкрепиш тези, които са те подкрепяли. От утре Слънцето ще ви гледа в нехармоничен аспект, а това може да разклати позициите, които сте спечели с много пот и труд.

Козирог

Денят ще ви зареди с огромна енергия, която ще хвърлите повече в работа и желание за печалби, вместо да насочите към приятните моменти с тези, които обичате. Една болезнена амбиция може да донесе раздели в любовта. На прага сте на изневери, но и партньорът ви ще го направи, ако тази вечер не се сетите за него и не се приберете с подарък. Родените във втората декада подменят истинските ценности и объркват любовния си живот. Не забравяйте дадените обещания. Не всичко е само пари и работа.

Водолей

Един от най-мощните дни в месеца свързан със събуждането на енергията Кундалини. Ще получите и вие допълнителна порция стимули в една или в друга посока. Ако мързелувате и се излежавате, енергията ви ще се скапе и ще ви разболее. Всичко предприето с желание за творческа изява ще донесе ползи. Животът ви ще се подобри, ако стимулирате и подкрепите близък в инициативите му. Това, което сами не може да постигнете ще го постигнете заедно с любими, близки и приятели. Стопете дистанциите, стоплете отношенията.

Риби

Ден на трансформация. Добре е да се практикуват прочистващи процедури, да се спазва диета във връзките и да се изчистят отношенията от несъбрания негативизъм. Не чакайте другият да направи първата крачка към помирение или окончателна раздяла. Този ден ни изправя пред необходимостта да се разрешат натрупаните проблеми, за да може да се върви напред. След днешния избор утре ще дишате по-леко. Не се претоварвайте, изливайте любовта си над околните и се погрижете за близките си хора.