Нели Рангелова клекна на „ВИП Брадър“ :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
300
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

От години насам се коментира влизането на Нели Рангелова в Къщата на „ВИП Брадър“, но зрителите така и не успяха да я видят в шоуто. Но този път преговорите с продуцентите са минали повече от успешно и звездата на естрадата чинно ще стане част от формата, научи HotNews.bg от сигурни източници.

 Рангелова ще е една от малкото участници, които ще имат привилегията да спят в собствена стая. Това било едно от изискванията й, твърдят осведомени с договора й. Според тях хонорара, с който Нели ще се облажи от този ангажимент е 100 000 лв. Певицата почнала пазарлъците от 150 бона, но продуцентите свалили хонорара й надолу.

 Освен Рангелова и друга емблема на естрадата влиза в шоуто. Както HotNews съобщи първи Ева Найденова от „Тоника“ е сред сигурните участници. Други лица на олд жанра към момента не се знае да влизат в Къщата. Имаше големи спекулации с името на Васил Найденов, но според клюките, в шоуто може би ще влезе половинката на Кеца – импресариото му Ивайло.

 Нели Рангелова ходатайствала пред Георги Христов да влезе и той във „ВИП Брадър“ този сезон. Двамата са големи приятели и певицата се надявала и дружката й да е с нея в Къщата. Човекът-глас е ходил на среща с продуцентите, но така и не си стиснали ръцете, коментират запознати.