Хороскоп за днес – 23 август :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
146
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, четвъртък – 23 август 2018 г.:

Овен

Родените в третата декада ще бъдат подложени на повече натоварвания и натиск. Не е изключен здравословен проблем. Не вдигайте тежко. Съветът на деня е да даваш повече, да смириш претенцията и да не влизаш в конфликти с околните. Вечерта поне едно ваше желание може да се сбъдне. Очертават се промени, възможности за пътувания и излизане от кризата не предните дни. Гответе се за гостуване и чакайте гости. Концентрирайте се, подредете си приоритетите и не бързайте със старта на амбициозните проекти.

Телец

Ден на сърцето. Покажете чувствата и любовта си към някого и обгрижете близките. Работата ще върви, ще може да разчитате на помощ и покровителство не само от роднини и приятели. Може да станете обект на протекция от страна на тези, които са доволни от услугите ви в миналото. Старите ви клиенти ще доведат нови. Правете това, за което ви молят, а не това, което ви се струва, че е важно за някого. Не си позволявайте да участвате в конфликти и скандали. Вечерта навлизате в рисков за здравето и връзките ви период.

Близнаци

Днес се дава милостиня и се прави това, за което те молят. Ако откажете съдействие или се изплъзнете от отговорност след време не чакайте подкрепа в момент, когато ще ви е трудно. Случващото се днес претегля приятелските и семейни връзки, показва кой и доколко държи на другия. Не влизайте в конфликти. Скандалите от този ден ще се разрастват във времето напред, ще предизвикват семейни и междусъседски войни. На работното място не отказвайте да заместите колега. Този ден подрежда приоритетите и в любовта.

Рак

Днес състраданието и милостта стоят пред амбицията и решимоста да се печели на всяка цена и от всичко. Не си позволявайте да ощетявате околните. Колкото дадеш днес, толкова ще получиш утре. Родените в третата декада ще изживеят мъчителни моменти, в които ще разберат за нечии лъжи. Някой може да си тръгне от живота ви, а друг ще дистанцирате с непремерени забележки или изисквания. Смирете се, усмихете се, подайте ръка, колкото и да ви е трудно. Не позволявайте да си тръгнат от живота ви хората, които обичате.

Лъв

Днес добрите дела и материалната подкрепа, която оказвате на хора и организации ще са най-добрата реклама за бъдещите ви планове и намерения. Включваме се към канала на космическата любов, а за вас е време да се включите в спонсорски проекти и така сами ще станете обект на подкрепа и защита за своите начинания. Няма значение с каква цел помагате, важното е да подкрепите някого в този ден, да направите услуги и да поемете част от тежеста стоварена на нечий гръб. Не употребявайте груба храна и не казвайте груби думи.

Дева

Днес в 03ч. 59 мин. по Гринуич Слънцето навлезе в Дева. Ще ви огрее нечия любов, внимание и грижовност. Ден на сърцето и сърдечните работи. Мислете първо за нещата, които сте обещали и дали дума, а след това за личните си претенции. Родените в третата декада може да се надяват на приятелски и роднински услуги, както и на шефската протекция. Помолете се за нещо и ще го имате с голяма вероятност. Днес се сбъдват благите пожелания. Някой ще дочака мечтан подарък и едно присъствие, което му е липсвало.

Везни

С навлизането на Слънценто в знака на Девата вие навлизате в сатурнова дупка. Този ден ще донесе повече проблеми за родените в третата декада. Ще почувствате остра нужда от взаимност. Символ на деня е сърцето и чашата преливаща от любов. Не оставайте сами, направете жестовете, които се очакват от вас и не позволявайте на любовта да си отиде. Венера е във вашия знак, а това ще помогне да се сближите с тези, с които времето или нещо друго ви е раздалечило. Направете желан подарък и чакайте такъв. Смирете амбицията.

Скорпион

Помислете как да стопите ледовете с хората, с които прибързано сте се дистанцирали. Ден на любовта и сърдечните работи. Не се занимавайте с нищо друго. Подредете чувства и отношения, купете подарък и направете посещения на добра воля. До вечерта някаква сянка ще надвисне над небосклона на личните ви и професионални отношения и ако сте се лишили от едно покровителство ще трябва сами да си осигурите защитата. В следващите два дни ви чакат непредвидими проблеми и конфликти. Не поемайте излишни рискове.

Стрелец

Ден на любовта и спонсорските инициативи. Включете се в благотворителни проекти и сами ще станете обект на подкрепа и съдействие. Нищо отговорно да не се започва. Направеното с големи амбиции ще потъне в прахта на забравата. Отдайте цялата си енергия в името на грижовноста към близките, децата и приятелите. Днес всеки жест е от значение и ще се помни. Дори и само с усмивка и приятелски поздрав ще спечлите някого. Не си позволявайте да се карате и обиждате взаимно. Обърнете на майтап и най-неприятната ситуация.

Козирог

Още със ставането се помолете за нещо. Този ден сбъдва молби и мечти, стига с тях да не навреждате на никого. Не мислете с агресия, злоба и завист за когото и да било. Постарайте се да си върнете едно приятелско присъствие. В момента не оценявате правилно отношенията си с партньори. Коригирайте се, смирете амбицията, не искайте и не претендирайте много. Помислете от какво се нуждаят тези, които обичате и цените и се постарайте да им го намерите и доставите. Противопоказно е да товарите сърцето.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Родените в първата декада да контролират емоциите и да не действат под власта на възбудата и агресията. Не тръгвайте с голямата кошница на амбицията. Този ден е даден за преосмисляне на приятелските и партньорски връзки, за стопяване на дистанциите, за взаимни жестове на внимание и обич, които ще зарадват не само вас, но и децата. Разменят се подаръци, прави се това, за което те помолят. Раздайте ненужни вещи, участвайте в спонсорски и дарителски акции. Вечерта Луната навлиза във Водолей, очертават се пътувания.

Риби

Противопоказно е да проявяваме злоба и агресия. Ден на сърцето, на любовта и приятелските жестове. Постарайте се да се сближите с тези, които ви липсват. Всеки жест ще е от значение, всяка дума трябва да е добре премерена, за да окаже благотворно въздействие. Денят сбъдва желания и благопожелания. Пожелайте си нещо, без да навреждате на никого. Чакайте подаръци от съдбата и сами се погрижете да направите някому желан и мечтан подарък. Ще ви сгряват дълго нечии очи пълни с благодарност.