Той избра да бъде мъж под наем за 10 лв. на час – вижте неговата история!

1
156
Добави коментар
slavchev
slavchev

Днес ще ви представим една невероятна история. Става дума за мъж под наем в Бургас.

Да, обявата е съвсем реална и въобще не е за подценяване. Станислав Николов е на 35 години от Бургас и работи във фирма за климатици. Той решава, че времето на кавалерството не е отминало и може да го възроди срещу скромната сума от 10 лева на час. Обявата му съдържа следните параметри: ако някоя дама си търси мъж, който да й помогне с битовите ремонти или с когото да отиде на театър или кино, то тя спокойно може да се обърне към Станислав. Сексът обаче е забранен. Именно това е отличителното в тази обява.

Ето какво обяснява самият Станислав Николов за обявата си за мъж под наем:

„Работата ми е свързана с ежедневни срещи с много хора. Мнозина се нуждаят от всевъзможни дребни услуги в бита. Повечето са жени, а няма дори кой един контакт да им смени. Това е целта – да се помага на дами, които не могат да се справят с една или друга ситуация в бита и имат нужда от мъжка ръка“. Той разказва още, че идеята му е радушно приета от дамите в Бургас и вече има много почитателки.

А фактът, че обявата не включва секс, я прави още по-привлекателна за дамите в нужда.

„Има всякакви ситуации в живота, при които на една дама й се налага да има мъж до себе си. Не само в бита, но говорим и за социалния живот – при официални поводи, за да си спести и злостни коментари, при така наречените тиймбилнидги, дори ако реши да отиде на концерт, а не иска да бъде сама. И тук е моята роля“, разяснява Станислав за новата си идея.

Свързани