Хороскоп за седмицата – 25 – 31 август :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
160
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за седмицата 25 – 31 август 2018 г.:

Овен 21 март – 20 април

Предприетото в събота ще носи късмет и ще ви помогне да постигнете и цели, за които не сте помислили. Съберете се с приятели, не оставайте сами тази вечер, особено ако се чувствате подтиснати. В неделния ден лесно може да бъдете обсебени и активирани към агресивни изяви Подстрекателите ще стоят зад кадър и ще чакат вие да се справите с проблема и да платите за всичко. Смирете амбицията и апетитите. В понеделник може да постигнете консенсус по спорен въпрос на работното място и в отношенията с партньори. В този ден природата се стреми да запази статуквото на пълнолунието. Крясъците разболяват, бъдете дипломатични. На 28-и чакайте новини и съобщения, които ще ви активизират, ще променят плановете ви и ще ви насочат в нова посока. Ще има за какво да почерпите. На 29-30-и Луната е в Овен. Тази сряда налага промени и неочаквани импровизации, които може да привлекат погледите към вас, към дейноста и личните ви занимания. Ден на преобразяването. Ще видите някого в различна светлина и вас ще видят и оценят различно. На 30-и лесно се ловят лаици в мрежата. Но не забравяйте, че хитрата сврака ще падне в капана с двата крака. Не правете това, което не искате да ви направят или да ви се случи. Работете на свой терен и със свои средства. Не теглете кредити. 31-и ще донесе благоприятни обрати, неочаквани печалби и шансове. Стартирайте нов бизнес проект.

Телец 21 април – 20 май

На 25-и мислете повече за защитата, за близките изпаднали в меланхолични и рискови състояния. Препоръчва се поне двудневна диета. Може да отслабнете с няколко килограма. Сетивата са превъзбудени, внимавайте с парфюмите и с думите, на които околните няма да издържат. Конкуренцията ще направи силен ход, а от вас ще се очаква да я парирате без да издавате намеренията си. В неделя ограничете контактите до минимум. Връзките ще са неравностойни, а апетитите огромни. Трудно ще се измъкнете от нежелани връзки. Действайте на свой терен и сред свои. На 27-и Марс тръгва директно в знака на хармоничния ви Козирог. Ще се действа директно и ще се правят опити да се запазва статуквото, дори и то да е вредно за отношенията и работата ви. Внимавайте с алергиите, които имате. 28-и ще ви донесе награда за усилията положени в миналото. Някой ще бъде приет там, къдете би искал да учи, а друг ще си издейства нова бизнес позиция или повишение. 29-и вледенява някои отношения. Не казвайте думи, които другият не може да преглътне и дълго ще ви се сърди. 30-и дава възможност да увеличите влиянието си, да поставите в зависимост колеги и партньори и да използвате нечия наивност. Родените в първата декада може да очакват печалби в петък. В този ден ще се раждат деца с нестандартна ориентация.

Близнаци 21 май – 21 юни

Предприетото в съботния ден ще носи ползи и защити. Съберете приятелите и групата, с която тренирате или извършвате някаква дейност. Осъществете връзката с настоящи и бъдещи колеги в чужбина. Предприетото с амбиция и хъс ще се отплаща във времето напред. За неделя се очертават остри сблъсъци на интереси и позиции. Дори и със съседите може да се изпокарате. Точно в този ден не делете неделимото и не поставайте условия на някого, за да не се разделите. От 27-и Марс тръгва директно. Всеки ще вземе бързи мерки за защита и атака. Случващото се на 27-и ще изисква спокойна и добре обмислена реакция. В този ден всичко трябва да се дели по равно или изобщо да не се започва с делбата, с преговорите и разговорите по имотни и наследствени въпроси. Родените във втората декада може да продадат евтино една своя идея или направо да я подарят на някого в тези дни. На 28-и ще дойдат покани или дълго чакано предложение, пазарете се. Ще се наложи да излезете от една среда и да влезете в друга. Очертават се раздели, но трябва да гледате само напред. На 29-и ще имате повод да разберете на кого точно може да разчитате. Ще се наложи да се откажете от нечии услуги. 30-и е ден на големите игри в мрежата. Лаиците ще пострадат. Важното отложете за петък, когато ще дойдат пари и поръчки, а печалбите ви ще са защитени.

Рак 22 юни – 21 юли

25-и ще ви даде шансове, които не идват всеки ден и не се предлагат на всеки. Препоръчва се диета. Не палете барбекюто и не канете много гости и в неделния ден. Активизира се агресивният потенциал във всеки от нас. Няма да се спрете пред нищо, за да постигнете своето, а после ще се чудите как да стоплите отношенията. 27-и ще ви донесе предимство пред хора, които не са в час с изискванията на момента. Опитайте да спечелите някого за личната си кауза. Делете поравно постове, позиции и пари, както и отговорностите на работното място. 28-и ще донесе печалби и предимство повече за родните в третата декада. Чудесен ден за нови начинания. Не отклонявайте покани. Първо се запознайте с условята, а после отказвайте каквото и да било. На 29-и е „посекне”, отсичане главата на Йоан Кръстител. Ако вярваме на традициите започнатото в такъв момент ще бъде посечено от нечии амбиции и няма да донесе ползите, парите и предимствата, които се очакват от него. Не тръгвайте с голямата кошница. Още на 30-и за голяма част от хората, които не са в час с изискванията на мрежата ще дойдат неприятни вести и притеснения. Внимавайте, бъдете максимално подозрителни към всичко, което на пръв поглед изглежда чудесно. В петък ще прекрачите бариерите и ще направите силен ход. Вечерта си поръчайте сън-прогноза.

Лъв 22 юли – 22 август

Съботният ден засилва меланхолията, а предстоящото пълнолуние навява печал, която е добре да споделите с някого или да разведрите обстановката със среща с позитивни хора. Склонни сте да преигравате и преувеличавате проблемите. В този ден ще има пик на раждания, но и на откази от живота. Гледайте положително, оптимистично и с чувство за хумор на всичко случващо се наоколо. На 26-и агресията е повсеместна, всеки се бори за престижна позиция и претижно място под слънцето и не е склонен да даде шанс на друг. Ще се препъваме взаимно на конкурси и дебюти. Не е ден за важни сбирки, все ще се намери повод за скандал. И сватбеният ден ще бъде помрачен от първите семейни конфликти. Тенденцията в понеделник е да се балансират нещата. Ще постъпите мъдро, ако сте дипломатични и балансирате умело между отговорности и задължения. И наградите в този ден трябва да се делят поравно, за да не се скарате с децата или с колегите. На 28-и чакайте повишение или предложение, за което ще почерпите. Не бързайте веднага да се впускате в предлаганите инициативи. Проведете уточняващи разговори на 29-и и обсъдете условията. Отлагайте сключването на новите си договори за петък. На 30-и в мрежата на личната ви амбиция ще се хване голяма риба, но на 31-и ще срещате силна конкуренция.

Дева 23 август – 22 септември

Прекарйте съботния ден в делови и приятелски срещи. Всичко предприето ще носи късмет и придобивки в бъдеще. Денят преди пълнолунието ще напълни потребителската ви кошница. Време за пазар, за срещи с брокери и посредници. Спазвайте диета и ще стопите килограми. В неделя ситуацията коренно се променя. Очертават се проблеми, конфликти и битки за надмощие. Дори и празничните мероприятия ще минат с неприятности и скандали. Трудно се удържат нервите, натрупаното напрежение избива по незначителни поводи. В понеделник не бързайте да споделяте идеи и намерения. С голяма вероятност някой ще се възползва, ще издигне вашето знаме като свое и ще ви ощети. Шефовете не са настроени да плащат за идеи и рационализации, смятат че те са част от професионалните ви задължения. На 28-и ще се поизпотят родените в третата декада. Не се очертава да получите съдействието и подкрепата, на които разчитате. Вечерта сте на прага на любовно обсебване. Някой си прави сметки, връзките са наравностойни. 29-и е ден на ледените сърца, всеки се затваря в своята вселена. Не започвайте дълготрайни проекти, вероятно е да зациклят. 30-и позволява да ни контролират тези, които владеят мрежата. Но на 31-и имате шанс да спечелите и да заделите нещо за бъдещето. Концентрирайте се над най-важната си цел.

Везни 23 септември – 22 октомври

Прекрасен съботен ден. Вървите към обновяване на чувствата, към стопяване на дистанциите и към среща, която може да промени бъдещето ви в положителна посока. Венера от вашия знак е в прекрасен аспект с Луната от Водолей. Едно приятелство може да премине в по-интимна фаза тази вечер. И така както сте се засилили в неделя ви чака напрежение, конфликти и неприятности. Може да ви бъдат поставени ултиматуми, а и вие не сте склонни да правите отстъпки на тези, които ви пречат или са сгафили. На 27-и обстановката се омиротворява, дори отношенията с конкуренцията ще са балансирани, с желание за отстъпки и от двете страни. На 28-и ви подават лъжлива следа. На 29-30-и Луната вече ще ви гледа в опозиция от знака на Овена, а три планети от Козирог ще наливат допълнително масло в огъня на страсти и амбиции. Каквото се развали в тези дни трудно ще се оправи. Не поверявайте финансови и юридически дела в чужди ръце. Не споделяйте данни и информации за себе си в четвъртък, когато властва денят на паяка и всеки плете своята мрежа. Не вадете зъб и не планирайте оперативни намеси в областа на главата. На 31-и парите се преразпределят. Може да се очаква сливане на банки или фалити, от които някой ще генерира големи печалби. И за вас ще има порция от общия казан. Лесно се прекрачват забрани и закони.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Напрежението от седмицата си казва думата и в съботния ден ще ви залееят неприятни чувства и усещания. И най-малкият проблем ще ви извади от равновесие, ще ви настрои отчайващо и меланхолично. Тази вечер и лунатиците са на покрива. Не оставайте сами. В неделя се събуждате нахъсени за промяна, но и готови за конфликти и скандали. Кой както може ще захапе другия. Винаги ще се намери повод за скандал, а в такъв момент най-лесно се смуче енергията на другите. Би било добре да ограничите някои връзки, особено тези, които винаги ви разбалансират. Не е ден за гостуване при тъщи и свекърви. 27-и е ден на умереността и балансираната политика. Ще се намери решение и за двете спорещи страни. Ще се стиковат действията с колеги и партньори на работното място. Няма как, ситуацията изисква обединение на интереси спрямо общата конкуренция. 28-и ще ви донесе нови пълномощия и награди, ще получавате дължими услуги и пари. Не е изключено да ви предложат по-добра работа и пост. На 29-и не очаквайте компромиси. Стартираното с голяма амбиция и хъс ще зацикли. В четвъртък очаквайте опити за манипулация и въздействие. Бъдете внимателни във връзките, не споделяйте информации и планове. Очертават се опити за измами. В петък да очакват печалби родените след 1 ноември.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ще изживеете един прекрасен съботен ден. Всичко предприето ще носи късмет и любов, ще обновява връзките, ще насочва интересите ви към перспективни начинания и ще ви сближава с евентуални спонсори и покровители. В неделя очаквайте коренни обрати, конфликти и скандали. Трудно ще задоволите претенциите на близките, а страничната намеса от страна на роднини ще възпламенява ситуацията. Контролирайте се максимално, движете се по линията на най-малкото съпротивление. Родените във втората декада ще имат тежък понеделник, в който с голяма мъка ще запазват статуквото в отношенията. Назряват промени, които ще ви се отразят негативно, както на очакванията, така и на бъдещите планове и намерения. От значение в момента е нещата да се запазят такива каквито са. За родените след 10 декември 28-и ще бъде по тежък и рисков. Гонете си личните интереси и се възползвайте от една покана отправена повече към друг. Ще се случват събития, даващи предимство на конкуренцията, но в последния момент вие може да спечелите. 29-и изисква приключване, поемане на отговорност за семейните нужди и временен отказ от лична инициатива. 30-и дава предимства на тези, които дърпат конците и юздите, които управляват връзките в мрежата. На 31-и чакайте придобивки, някои от които ще са причина и за новата ви работа.

Козирог 22 декември – 20 януари

В съботния ден се препоръчват диети с по-малко течности, за да не се разводнява и усвоява обратно изхвърлената от организма шлака. Старайте се да прочистите и мислите си от негативите на изминалата седмица. Не се препоръчват тежки физически натоварвания. Не разводнявайте и разговорите с излишни коментари и информации. В неделя стойте далече от съблазните, не се намесвайте в чуждите конфликти и не позволявайте намеси в личните си дела. Тази вечер ще сънувате пророчески сън. Отбелязваме 27-и с равновесие и хармония между астралното и физическото тяло. Ще вземете и балансирано решение, което ще удовлетвори и вас и другите участници в спорове и игри. 28-и е ден за разкрепостяване, за веселба в средата на деловата седмица, която шефовете ви няма да приемат. Внимавайте и не предизвиквайте никого. Гледайте веселието да не се превърне от играчка в плачка. 29-30-и са рисковите ви дни за периода. Нищо важно не предприемайте, не вадете зъб по възможност и не планирайте оперативни намеси в областа на главата. Колкото и да сте навътре в системата на интерент връзките на 30-и може и вас да изработят. Каквото отложите за петък ще ви донесе късмет, пари и възможност да намерите по-добра работа. Ден на неочаквани обрати носещи стабилизация и шанс да срещнете точните хора. И на 1-и ви чакат победи.

Водолей 21 януари – 19 февруари

25-и изисква всеки да си намери мястото, да се събере с хората, с които има еднакви разбирания, нужди и интереси. Тръбачът-съдба свири сбор. Тези, които се търсят ще се намерят. Ще изживеете вдъхновяващи моменти, които ще променят посоката ви на учене, работа и личен живот. В неделя ограничете контактите и не се намесвяйте в спорове. Не е нужно на никого нищо да доказвате. Вечерта ще е вдъхновена, личната ви муза ще ви посети и ще ви вдъхнови с нова идея, проект, музика и стих. 27-и е денят на човешката душа. Старайте се да не обиждате никого, да не провокирате конфликти, да балансирате отношенията си у дома и на работното място. 28-и дава предимство на тези, които реагират бързо и адекватно на отправените покани и предложения и се включат в предложените нови инициативи. Ще получите вест, за която ще почерпите. Семейството ви се сплотява и увеличава. На 29-и предстои преобразяване. Маските падат, може да се разкрият нечии задкулисни намерения. Проблемът е, че още на 30-и всичко ще се потули, ще се скрие в мрежата от противоречиви данни и новини. В този ден всичко научено ще е поредната лъжа и ще ви провокира към действия, от които още в петък ще загубите. Родените в първата декада ще изживеят стресови финансови моменти на 31-и. Пригответе се да давате и да харчите пари за чужди интереси.

Риби 20 февруари – 20 март

25-и е ден на отклонения от нормата, от стандартното ни поведение, мисли и намерения. Пълнолунието превъзбужда, засилва депресивните състояния, които комбинирани с алкохол може да даведат доста хора до ръба на нервни кризи и сривове. Спазвайте диета, не позолявайте да ви завладее тъгата и печалните мисли. В неделя се активизират хищническите апетити. Опасно е да си тревопасно или да се вживееш в ролатя на риба-баламурник. Ще ви вадят душата с памук, ще ви ласкаят и приласкават единствено с някаква задкулисна цел. Луната навлиза в Риби и плува във водите на мечтанието. 27-и наистина може да сбъдне една ваша мечта и да позволи да участвате равностойно в една партньорска сделка. Каквото предприемете на 27-28-и ще ви изведе на престижни позиции. На 28-и чакайте новини и предложения, които ще ви зарадват. Рискувайте, променете плановете си и поемете в предложената посока. В тези два дни може да изплувате от недоимъка и кризата. Късно вечерта някой ще се опита да ви въздейства и откаже от целта. Не споделяйте плановете си. 29-и е денят на леденото сърце. Трудно ще бъдете разбрани, а и сами не разбирате мотивацията, която движи околните. На 30-и се въздържайте от нови инициативи. Лесно се попада в мрежата на хитри рибари. 31-и носи късмет на родените до 1 март.