Вижте феноменът от Кривина, който цери рака само с ръце – ето и как да се свържете с него!

1
264
Добави коментар
slavchev
slavchev

Лечител от Кривина постига повече от някои доктори. Медиците са в шок, но хората го боготворят.

Народът е полудял по този невероятен човек. Казва се Красимир Петков и лекува много и страшни болести, включително и рак. Успехите му са уникални. А хората, които е избавил от смъртоносните болести и много здравословни проблеми, са стотици хиляди.

Методът на лечителя от село Кривина, Софийско е изключително прост и безболезнен.

Красимир не кара хората да пият някакви илачи, специални отвари или други билкови течности. Той просто поставя ръцете си на болното място. Там, където е тумора. И с излъчваната от дланите си енергия, както и молитва към Бог успява да пребори жестоката болест, за която често лекарите казват, че не може да бъде излекувана.

Случаите са толкова много, че самият Красимир Петков вече не ги помни.

Но излекуваните пациенти го знаят и винаги намират начин да му се отблагодарят. При него винаги е пълно с хора, но всеки, дошъл с болестта и здравословните си тегоби, си тръгва напълно здрав.

Един от случаите, а те са много и все заплетени, е момче с тумори по цялата си ръка. В болницата казват на майката, че детето й няма да се излекува никога. Тогава тя научава за Красимир и отива при него с последна надежда. Лечителят от Кривина просто слага ръката си на туморите, един по един ги лекува и от тях не остава и помен.

Освен рак, Красимир Петков лекува още туберколоза, дископатии, дори психични заболявания.

Сред доволните от неговия метод на лечение има и жени, за които докторите казват, че никога няма да се радват на рожба. Такъв е случая с жена, на която заради хормонални проблеми й спира месечния цикъл. Лечителят от Кривина полага ръце на корема й и скоро тя забременява. А сега дори се радва на две деца.

Съдбата на Красимир също е много интересна.

Той работи като барман, но по неясни и до днес причини влиза в затвора. Дори прави опит да се самоубие. Но неочаквано чува глас от Бога, който му казва, че няма да умре, а ще лекува хората. Тогава съдбата му се преобръща напълно. Скоро присъдата му е намалена и той излиза, за да помага на хората.

Красимир продължава и до днес да следва предназначението си. Коментарите в социалните мрежи са безброй, както и излекуваните от него хора. Лечителят от Кривина живее изключително скромно и не обича да се афишира.

Ето и неговия телефон за връзка: 0893 950 295

Свързани