Хороскоп за днес – 3 септември :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
162
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, понеделник – 3 септември 2018г.:

Овен

Денят се свързва с насилието и коренната реформа. Изчакайте, не бързайте да стартирате нови дейности и програми, съобразете се с намеренията на тези, от които зависите и не се забърквайте в съвместни инициативи. Контролирайте гнева. Емоционалните ви реакции ще бъдат яхнати от някой много по тактичен и дипломатичен от вас. В момента може да се окажете оръжие в нечии ръце, а това автоматично ще ви направи и виновни за чужди грешки. Препоръчва се приключване, а не започване.Хороскоп за 3 септември, понеделник

Телец

Днес всеки е тръгнал готов за битка. Ще си проличат хората с хищнически стремежи и намерения. Тълпата е неуправляема. Където се съберат много хора може да прескочат искри. Тези, които решат да заминат за чужбина ще са повече от тези, които имат намерение да се върнат. Ще се водят тежки битки и на работното ви място. Не очаквайте да се действа по правилата. Не бива да се започват нови инициативи в момент, когато някой може да използва чуждата инициатива. Утре ще имате повече шансове и късмет.

Близнаци

Ден за пост и въздържание, за саможертва, прошка и покаяние. Само въоръжени с тези стремежи и качества ще може да пробиете и да излезете победители дори и от нечестните битки, които предстоят. Дайте всичко от себе си за подобряване положението на околните, а така и вашето ще се подобри. Натискът и напрежението наоколо може да достигнат върхова точка и да отприщят стихийни действия на работното ви място и в средата, в която се изявявате. От особено значение е да не взимате страна и да не действате емоционално.

Рак

Днес дори и хора на ниски позици ще налагат мнението си, ще водят битка за защита на личния си интерс и позиции. Ако захапете, ще ви захапят, ако влезете в спорове и действате изпреварващо може да загубите и да се окажете мишена на общи интереси. В този ден всички търсят виновник за положението, в което се намират. Всичко, което се предприеме ще бъде освиркано или използвано и насочено срещу хората с амбиции и желания да печелят на чужд гръб. Бъдете внимателни, навлизаме в период на реформи, старото се руши.

Лъв

Ден на хищническата политика. Обществото е разделено. Може да овладеят положението само хора готови на саможертва и тези, които разбират и усещат мотивацията в действията на околните. Ден на двойнствени игри, затова нищо ново не бива да се започва, за да не послужи като оръжие или мишена на нечии интереси. Не си режете ноктите и не се подстригвайте. Днес лъвът има нужда от всички оръжия и атрибути на власта си. Тълпата е неуправляема, не се опитвайте да овладеете дезорганизираните импулси.

Дева

Един от най-тежките ви дни за месеца. Както и да постъпите ще сбъркате и ще насочите към себе си гнева както на приятелите така и на враговете. Може да се очаква удар върху личните ви интереси. Не забравяйте, че в източните бойни изкуства най-големият майстор е този, който никога на е на мястото на удара. Днес ще си проличат майсторите в играта, хората владеещи висшия пилотаж в политическите и икономически игри. Останете където сте, за да не бъдете използвани. Пазете си гърба в пряк и в преносен смисъл.

Везни

Ден свързан с изгнанието. Хора почувствали се притиснати и застрашени ще вземат решение за заминаване в чужбина. На всички нива ще се играе от позиция на силата. Като умели балансьори може да намерите равновесната точка и да спечелите от чуждите битки. Днес успешно може да приключите стар проект и да получите нечие одобрение или обещание за финансиране. Но ако стартирате нова дейност още утре ще разберете, че са ви подложили динена кора и са ви използвали. Апетитите са огромни. Днес и сексът разболява.

Скорпион

Не е ден за участия в събрания и митинги. На всички нива властват хищнически и поробващи аспекти. Да не забравяме, че този ден е и опозиция на 3 март, денят на Освобождението. С голяма вероятност ще се приложат хватки на различни нива за ограничаване пълномощията, правата и свободите ни. Не забравяйте, че една капка може да прелее чашата, която и вие държите в ръцете си. Да не се прекалява с натиска. Ден за саможертва в името на тези, които обичаме и ценим. Не всеки ще мисли така, битките ще са тежки и неизбежни.

Стрелец

При вас количествените натрупвания от известно време ще доведат до качествени изменения и то скокообразно. Този ден ще стане трамплин на промените, които подготвяте или другите ви предизвикват да направите. Случващото се в момента ще ви направи изгнаници и невъзвръщенци, ще ви накара да си потърсите нова работа на ново място и при нови условия. Добре е да не бързате, да приключите с обещаното и след 8 ноември да стартирате новата си програма. Съветът е днес да не предприемате нищо рисково.

Козирог

Днес някой ви очаква да излезете от дупката, да проявите интерес или да започнете работа и дейност, от която той ще се възползва. Навлизате в рисков тридневен приод, в който промените и реорганизациите са неизбежни. Въпросът е дали вие ще сте този, който ще променя нещата или някой насилствено ще ви накара да се промените. Козирогът е свързан с духа на страната ни. Той е костелив орех владеещ твърдостта и търпението, но в този ден търпението е на изчерпване, а твърдостта е взела превес.

Водолей

Ден, в който на всички нива върви флотационен процес, който ще отпени ненужната пяна и ще покаже нещата и политиките в чист вид. Добре е и вие да работите за някаква обща кауза, да подкрепите промените, да мислите и действате в посока на семейния и общия интерес. Проблемът е, че в момента покрай сухото ще изгори и мокрото. Може да бъдат оплюти хора борещи се наистина за общото добруване. Не предприемайте нищо, което

Риби

Саможертвата е рибешки патент и това е денят, в който може да се проявите в тази посока, да покрепите децата и близките си хора в битките им за по-добър живот. Ако постъпите правилно ще видите как в следващите два дни пред вас ще се отворят широки хоризонти, работата ще потръгне и ще са намери начин да се излезе от кризата. Не предприемайте нищо рисково, ограничете пътуванията, гостуванията и политическите ежби. Отложете за следващите два дни старта на новите си бизнес дела. Така ще си спестите нерви и пари.