Хороскоп за днес – 5 септември :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

2
216
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, сряда – 5 септември 2018г.:

Овен

Не бързайте. В този ден се препоръчва пасивност, отказ от стартиране на нови и амбициозни дела. Не позволявайте да ви поставят условия. Изпълнете каквото сте обещали и не поемайте нови ангажименти. Противопоказно е да бързате, да пришпорвате и тези, които зависят от вас. Може да се стигне до неприятности и инциденти. Работа и домашни задължения са противопоставени. На едното място мислите за другото и обратното, а това дава поводи за грешки. Ако сте сънували неприятен сън това също е знак за внимание.

Телец

Вървите към приключване на дейности и задачи, които сте обещали да свършите в срок и от които зависи работата и доходите на някой друг. Ще се разбере доколко може да работите в екип и доколко взаимно си влизате в положението. Време е да се пречистите от насъбраната шлака. Прочистете и връзките, направете равносметка на партньорствата и проведете болезнените разговори, които все отлагате. Взимайки окончателно решение ще се изпълните с оптимизъм и утре всичко ще става по-лесно.

Близнаци

Набележете за днес само тези срещи и разговори, на които ще се приключва с обещаните дейности и партньорства и няма да се обсъжда бъдеща дейност. Не заставайте прибързано на старта на нови инициативи, ако не искате да обслужвате чужди интереси. В този ден е добре да закриете обект или фирма, които не носят доходи. Но това, което приключите с полза и облага за вас ще стане база за следващите ви инициативи. Отделете си време за размисъл, намерете тихо и спокойно място и си подредете приоритетите.

Рак

Ден на противопоставяне. Бъдете внимателни и ако държите на работата си не влизайте в неприятни разговори и конфликти. С един замах може да прекратите връзки и договори. Някой ще съжалява, но друг ще си отвори път напред и ще преодолее някои зависимости. Важното е да не предприемате нищо прибързано, без да сте премислили и преценили плюсовете и минусите. Особено опасно е да се подвеждате по чужди съвети и увещания. Пазете се от случайни контакти и от разговори с хора, които са ви пряка конкуренция.

Лъв

Днес ще стигнете до отдавна преследвана цел, ще получите наградата и парите за добре свършената работа и ще си дадете сметка кой и доколко ви е бил полезен. След приключване на дейности и разговори останете пасивни за новите предложения и покани. Нищо прибързано да не се предприема и обещава, за да не се влезе в излишни и ограбващи връзки. Не позволявайте да ви притискат да взимате решения, за които не сте готови, не сте помислили и обсъдили с партньорите си. Всичко, което направите импулсивно ще донесе проблеми.

Дева

Останете където сте. В този ден се приключва, а не се започва. Утре Меркурий ще навлезе във вашия знак, а Сатурн ще тръгне директно в знака на хармоничния ви Козирог. Тези аспекти ще отворят нови хоризонти за бизнеса и личната ви инициатива, ще ви направят търсен и ценен играч на пазара. Днес е добре да водите преговори, да размишлявате, да претегляте плюсове и минуси. Ограничете контактите, не позволявайте на странични хора и фактори да влияят на личната ви преценка. Очакват ви загуби, ако се подведете.

Везни

Родените във втората декада може да срещнат случайно тези, които съвсем не случайно ще ги подведат и вкарат в ограбваща схема и програма. Не се доверявайте и предоверявайте, не включвайте нови хора в екипа си и не влизайте в нова среда с подписване на нови договори и даване на обещания, които ще е трудно да изпълните. Не теглете кредити. Не отсъствайте от дома и не пренебрегвайте задълженията си. Една лъжа ще обърка живота ви. Прочистете се от шлаката както на физическо, така и на духовно ниво.

Скорпион

Днес сте съвсем близо до целта. До вечерта може да постигнете нещо голямо и важно. Очаквайте пари и предложения след добре свършената работа. С лекота ще изкачите поредния връх в кариерата и ще контрирате конкуренцията. Партньорите ви ще приемат вашите решения, а и шефовете ще се съобразяват и ще ви направят своя дясна ръка. Утре чакайте повишение и преназначение. Не бързайте да подписвате прибързано нови договори. Този ден е даден за приключване, а не за започване.

Стрелец

Ден на пасивност, на преосмисляне и претегляне на нужди и наличности. Избягвайте пренапрежението и не бързайте със старта на нови бизнес проекти. Каквото отложите за петък ще тръгне много по успешно и без допълнителни изисквания. Днес и утре обмислете нещата, направете някои проверки и сондирайте мнение по спорните въпроси. Светът е да слушате вътрешния си глас, а не чуждите съвети. Бавно и полека ще стигнете далече, а прибързаните ви действия ще ви донасят само проблеми. Пътувайте и уточнете нещата на място.

Козирог

Поставете ултиматуми на длъжниците си. Не планирайте събрания, проведете разговорите на четири очи и се разберете с всеки, с който в известен смисъл нещо си дължите. Ден за разплащане, за приключване на дейности и ангажименти. Не влизайте в нова среда. Денят е добър за уточняване на семейните позиции. Внимавайте, Луната ви гледа в опозиция от знака на Рака, а това положение противопоставя излишно професионалните на семейните дела. Не си позволявайте несъгласувани отсъствия и действия.

Водолей

Ден за пътуване и проучване, за приключване на обещана или вече платена работа и дейност. Направете равносметка на връзките си, постарайте се да приключите в срок и да се издължите някому. Ден за връщане на дългове, дано и другите го направят спрямо вас. Днес се връща и синовен дълг. Помислете за родителите и децата и кой с каквото може нека помогне. Още утре ще навлезете в труден и противопоставящ период, който ще изисква стягане на редиците и съвместни усилия в новата обстановка. Доверете се на предчувствията.

Риби

Довършете си работата и чакайте награди. Ще си получите и парите за миналите действия и старания. Ден за постигане на крайни цели. Пресичате финалната линия, предавате проекти и реализирате печалби. Вслушвайте се в подсъзнателните импулси. Не правете това, което вътрешно усещате, че ще ви донесе само грижи. И независимо какво ви предлагат, днес не е добре да стартирате нови проекти и да подпишете нови договори. Обмислете нещата и в следващите дни дайте отговора си. Прочистете се от шлаката.