Блогът на Апостол Апостолов :: БИВОЛИЦАТА СЪВСЕМ ПРЕВЪРТЯ

2
211
Добави коментар
tocco
tocco

                                                “ТЕХНОИМПЕКС“ ПАК СЧУПИ ТЪПОМЕРА

 

Парламентът трябва да бъде разпуснат – 20 депутати от БСП остават в зала, а останалите отиваме при българите и протягаме ръка за нов модел.

 

Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова в декларация от името на група за началото на новия политически сезон. Нинова поясни, че това е решение на парламентарната група на БСП. „Тази зала, това мнозинство не могат да решат проблемите. Този парламент, таи зала с това мнозинство е изчерпало своята функция. Ние искаме оставката на правителството, край на тази агония. Искаме разпускане на парламента, предсрочни избори. Скъпи, българи, не казваме, че сме най-умните и най-добре измислилите бъдещия модел на България. Ние ви даваме идеи“, заяви Нинова.

 

„Тръгваме към вас, не искаме гласовете ви за БСП. Имаме нужда от националната ви енергия, от българщината, от грижата ви за семейство, за род и отечество. Идваме при вас, защото искаме, молим всеки разумен българин да даде своя принос“, заяви Нинова. „Имаме нужда от идеи и се обръщаме към вас, за да ги предложим.

                                               

 

Не промени в този или онзи закон, а идеи за промяна на системата за 29-годишно управление на държавата. Можем ли да организираме национална енергия. Това е нашето обръщение към вас, народе. И конкретно предлагаме разговор дали можем да променим системата?“, каза Нинова.

 

Да, дайте да променим системата! Да излезем от ЕС и НАТО и да се присъединим към БРИКС!

 

Това, точно това иска нашата Биволица. И май сериозно смята, че и българскиат народ  само за това копнее…

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.