SELECTIVE POWERPLEX ПРЕДПАЗВАНЕ НА КОСАТА ПРИ ТЕХНИЧЕСКИ ПРОЦЕДУРИ 8МЛ+10МЛ

1
337
Добави коментар
mashbg
mashbg

Доказано , че предпазва косата при процедури , като например боядисване на коса.Възстановява увредената структура на косата , 

придавайки и сила и блясък .По този начин вие ще и правите терапия за коса, защото тя съдържа патентовани молекули от натурален произход.

PowerPlex N1 – Bond Creator 8ml  -Той предпазва косата по време на боядисване , обезцветяване или трайно къдрене , като предотвратява накъсване.

PowerPlexN2 – Bond Fortifier 10ml- Подчертава естетическия резултат от техническата обработка , като създава новите връзки създадени от

PowerPlexN1 и по този начин косата вече е хидратира и мека.

Начин на ползване – Боядисване

 Пригответе сместа от боя и окисляваща емулсия, както е предвидено в листовката за начин на ползване на оцветяващия продукт-боя. Добавете 4 мл Powerplex 1, независимо от съотношението на смесване и от количеството на сместа и разбъркайте.Нанесете сместа и оставете да престои за предвиденото в листовката за начина на ползване на боята време. Изплакнете, докато водата стане чиста-безцветна. След това поставете Powerplex 2. Нанесете с гребен върху цялата коса и оставете да престои за 10 минути. Изплакнете обилно. Продължете с желаната фризюра. Следвайте същата процедура и при супер изсветляващите продукти.

Обезцветяване.Пригответе сместа от обезцветител и окисляваща емулсия, както е предвидено в листовката за начин на ползване на обезцветителя. Добавете 4 мл Powerplex 1 на всеки 45 грама смес, независимо от съотношението на смесване и разбъркайте. При изключително чувствителна коса е препоръчително да увеличите количеството на Powerplex 1 до 8 мл. Нанесете сместа и оставете да престои за предвиденото в листовката за начина на ползване на обезцветителя време. Изплакнете обилно. След това поставете Powerplex 2. Нанесете с гребен върху цялата коса и оставете да престои за 10 минути. Изплакнете обилно. Продължете с желаната фризюра.

 Хмимческо изглажданеДобавете 8 мл Powerplex 1 на всеки 70 грама изглаждащ продукт и разбъркайте. Следвайте предвиденото в листовката за начина на ползване на изглаждащия продукт. Изплакнете обилно и подсушете с кърпа. Смесете 16 мл Powerplex 1 с 90 мл вода и нанесете върху косата. Оставете да престои за 10 минути. Без да изплаквате, поставете Powerplex 2 и нанесете с гребен по цялата коса. Оставете да престои за 10 минути. Без да изплаквате, продължете с неутрализиращия продукт като следвате предвиденото в листовката за начин на ползване на изглаждащтя продукт.

 Дълготраен ефект

Смесете 4 мл Powerplex 1 за всеки 50 грама продукт за дълготраен ефект. При изключително чувствителна коса е препоръчително да увеличите количеството на Powerplex 1 до 8 мл. Следвайте предвиденото в листовката за начина на ползване на продукта за дълготраен ефект.

 Дълготраен ефект спрей

След подготвящия шампоан, смесете 4 мл Powerplex 1 с 50 мл вода и нанесете на подсушената с кърпа коса. Оставете да престои за 5 минути. Попийте и пристъпете към продукта за дълготраен ефект без да изплаквате.

ВъзстановяванеИзмийте косата с шампоан (хелатор) за дълбочинно хигиенизиране на косата. Смесете 16 мл Powerplex 1 с 90 мл вода. Нанесете върху цялата коса и разнесете продукта с гребен. Оставете да престои 5 – 10 минути в зависимост от състоянието на косата. Без да изплаквате, нанесете Powerplex 2 и разнесете с гребен по цялата коса. Оставете да престои за 10 минути. Изплакнете и продължете с желаната фризюра.

Директно боядисване.Добавете 1 мл Powerplex 1 в 6 мл продукт за Директно боядисване. Нанесете сместа и оставете да престои за указаното в листовката за ползване на продукта време. Изплакнете обилно. Продължете с прилагането на Powerplex 2. Нанесете с гребен върху цялата коса и оставете да престои за 10 минути. Изплакнете обилно. Продължете с желаната фризюра.

 Изглаждащ продукт с кератинСмесете 4 мл Powerplex 1 на всеки 50 мл дисциплинираща течност за непокорна коса. Следвайте указаното в листовката за начина на употреба на изглаждащ продукт с Кератин. В случай, че изглаждащият продукт предвижда прилагането на крайна маска, съветваме ви да я замени с Powerplex 2.

Защо говорим за „връзки“?

Косата е съставена основно от кератин- влакнест протеин съставен от дълга верига от 18 аминокиселини. Химическите процедури могат да изменят или увредят кератиновата структура, причинявайки прекъсване на протеиновите връзки и в резултат от накъсване на косата. POWERPLEX предпазва протеиновите връзки, лекува структурните увреждания от предходни третирания, създавайки нови връзки по дължината на аминокилинните вериги.

 

Необходимо ли е да се почисти косата след етап 2?Не е необходимо да измивате с шампоан косата след стъпка 2.Изплакването с вода е достатъчно.Влияе ли POWERPLEX върху резултата от техн. обработка?POWERPLEX не намалява ефективността на техн. процедура.

Напротив, тя засилва козметичните резултати.Необходимо ли е да се увеличи обема на оксиданта, определен от производителя на боя/обезцветител?He. POWERPLEX не пречи на указанията на техническите продукти.Необходимо ли е да се увеличи времето за престой указано от производителя на боя, обезцветител, къдрин, изправящ продукт?He. POWERPLEX не пречи на указанията на техническите продукти.Възможно ли е да се използва PowerPlex върху третирана коса?Да. POWERPLEX е идеален за третирани и силно чувствителни коси, които изискват допълнително предпазване и съживяване.

 Как трябва да се смесят стъпка 1 и оцветяващата смес когато съотношението на сместа не е 1:1?

 Няма разлика в количеството от стъпка когато оцветяващата смес е със съотношение 1:1, 1:1.5 или 1:2.

Препоръчва се употребата на 4ml от стъпка1 независимо от пропорцията на сместа и нейното количество(средно между 30 и 120ml).

 При прилагането на стъпка 2, как да определим необходимото количество?

 Количеството на стъпка 2 зависи от дължината и пориозността на косата.

„Правилното количество“ означава да нанесете върху косата, както правите с маска или балсам.

10ml трябва да е достатъчно за средна дължина, докато 12/15ml е за много дълга и гъста коса.

 Има ли някакви препоръки относно излагането на PowerPlex на източници на топлина?

 Не е неоходимо да нагрявате POWERPLEX; обаче, ако това се изисква от техническия продукт, няма контра индикации, защото неговото действие се запазва.

 Какво е нивото на pH/киселинност/ на Powerplex?

 ъпка 1 има неутрално pH ниво (5-6) което не пречи на нивото на pH на техническия продукт. Стъпка 2 има ниво на pH 3-4.5.