Декорация от стиропор за кръщене | Външна реклама Стара Загора, Широкоформатен печат, Солвентен печат, Латексов печат,…

1
1493
Добави коментар
MegaPrintbg123
MegaPrintbg123

Кръщенето или кръщението е един от най-важните християнски символични актове. Смята се, че то води към пречистване от греховете. В България, по не приети правила кръщенетата се извършват още в детските ранни години на един християнин. Но нека спрем до тук с църковния акт – кръщене и обърнем повече внимание на тържествената, весела част на кръщенето и най-вече на декорацията на празника. След, като приключи църковния акт, най-близките хора на кръстения празнуват кръщението му. Голяма част от съвременните тържества по случай кръщенето се извършват в ресторанти и заведения. Разбира се, за да бъде по празнична обстановката се прави подходяща декорация. В текущата статия ще поговорим най-вече за продуктите от стиропор и фибран за декорация на кръщене.

Едни от често поръчваните продукти от стиропор в Мега Принт, заедно с цифрите и имената за рождени дни са надписите Свето Кръщение. Надписът от стиропор Свето Кръщение, боядисан в цвят по избор заема важно място на масата на празнуващите. Все пак се отбелязва кръщенето на новия християнин. Ето снимка на последния надпис изработен за кръщене:

 

Надписът в случая е изработен от фибран с дебелина 5 см., и е боядисан в бяло. Височината на главните букви е 20см., а ширината на целия надпис е около 100см. Надписът Свето Кръщение е изработен върху обща основа, като целта е лесно да се поставя върху маси и равни повърхности. Ако клиента желае, думите може да бъдат разделени, като Свето бъде върху собствена основа, както и Кръщение също. Надписът може да бъде изработен и на отделни букви, както се е случвало не малко пъти.

Други надписи изработени от стиропор или фибран, поръчвани за кръщене са надписите БЛАГОСЛОВЕН. Както виждате в снимките, надписите могат да бъдат боядисани в цвят по избор на клиента. Надписите от стиропор са изработени отново върху основа, така че да бъдат лесно поставени, като декорация върху маса.

Надпис Благословен изработен от стиропор, боядисан в светло синьо

 

Надпис Благословен изработен от стиропор, боядисан в цвят златно.

Както Ви споменахме това са надписите от стиропор или фибран, поръчвани най-често за празника кръщене или кръщение. Разбира се към тези надписи може да се добави името на детето изработено от стиропор в цвят, шрифт и размери по желание на клиента, както е на следващите снимки:

 

Ако Ви предстои организирането на кръщене, рожден ден или друго тържество и се нуждаете от оригинална и атрактивна декорация, то Мега Принт Ви предлага изработването на надписи, имена, цифри, букви и най-разнообразни фигури от стиропор или фибран.

Разгледайте повече в нашата галерия тук

Мега Принт – рекламна агенция за Вашите идеи!