Хороскоп за днес – 12 септември :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
252
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, сряда – 12 септември 2018 г.:

Овен

Неблагоприятен ден особено за родените в третата декада. Не правете никакъв избор, особено между доброто и злото в една ситуация контролирана от друг. Нещата стават опасни, ако позволите на трети лица да се вмъкнат с действия и съвети в семейния ви и професионален живот. Препоръчителни са солови акции и минимално споделяне на предстоящите инициативи и намерения в бизнеса. Ако сте сънували нещо заплетено и объркано това е знак, че може да объркате живота си с неравностойна и ненавременна връзка.

Телец

Денят може да стане щастлив или нещастен поради изборите, които правите. Колкото по-малко контакти имате, толкова по-добре. Не позволявайте някой друг да определя пътя и избора ви. Противопоказно е да се работи в екип, да се взимат колективни решения, особено засягащи по-далечна перспектива в живота и работата ви. Тази вечер трудно ще издържите и на изкушенията в любовта. Родените до 1 май може да си докарат големи неприятности, ако се решат на изневери. За минути удоволствие продавате цял един съвместен живот.

Близнаци

Ще изживеете приятни моменти, ако ограничите максимално страничните контакти и се концентрирате над работата и изискванията на семейния живот. Разбира се не всеки може да си го позволи. На всички нива ще се правят опити за проникване в кухнята на личния ви и професионален живот. Не давайте интервюта, не провеждайте и не участвайте в общи събрания и не ползвайте посредници при важни сделки. Ще носят късмет, щастие и успех само дейности вършени на четири очи и ръце. Общото зацикля и се разграбва.

Рак

Ден на изкушения, на опити да бъдете подведени и притеглени от хора целящи да се възползват от чувствата и ресурсите ви. Родените в първите дни на зодията може да изживеят вълнуващи любовни моменти и трепети тази вечер. Луна и Венера ще ви гледат в брилянтен аспект от знака на Скорпиона. Не позволявайте да ви съветват и притесняват странични хора и фактори. Не слушайте този, който ви съветва, че всичко, което не е забранено днес е разрешено. Отложеното за следващите два дни ще се развие изгодно и благотворно за вас.

Лъв

Ден на фатално привличане, особено за родените в първите дни на Лъва. Тази вечер и утре Луна и Венера ще ви гледат в пречупващ аспект от знака на Скорпиона. Трудно ще удържите напора на страсти и болезнени амбиции. Положението ще стане по-опасно, ако прекалите с алкохола и стимулантите и си позволите да следващи чужди съвети и избори. Останете в тесен семеен и приятелски кръг. Не включвайте нови хора в екипа си, не провеждате общи събрания, не теглете кредити и не участвайте в колективни игри.

Дева

При вас всичко ще е наред, ако си вършите работата сами, ако защитавате семейния и приятелски интерес и не влизате в нова среда. Противопоказно е да се работи в екип. Бъдете сигурни, че работата ще свършите вие, а парите друг ще разпредели и ще се опита да ви ощети. Споделеното ще се превърне в разменна монета и ще засегне интересите на много хора. Ограничете действията си в кръга на семейството и личните си бизнес инициативи. Вечерта сте на прага на изкушаваща среща и разговор.

Везни

Денят се свързва с грехопадението и с ябълката на раздора. Ще се правят опити за провокации на работното място и в отношенията. В живота ви ще се появи изкусител и може би не един. Не приемайте предложения за съвместен бизнес или друга творческа инициатива. Опитайте да се справите сами с всеки възникнал проблем. Тази вечер лесно се отива и към изневери. Една случайна среща може да промени изоснови живота ви. Не приемайте на доверие всичко, което ви казват и предлагат. Отлагайте срещите си за утре.

Скорпион

Днес с лекота може да накарате другите да ви следват, да постъпят по начин изгоден за вас и да ви включат в печелившите си проекти. Навлизате в силен тридневен период. Този ден носи рискове, там където се съберат трима. Ако не владеете положението и разговорите на масата, откажете се от деловите срещи и ги насрочете за утре. Този ден ни води към фатални привличания, които ще бъдат управлявани от задкулисни сили. Тези, които готвят капан сами може да паднат в него. Днес любовта и сексът са сиренцето в капана.

Стрелец

Ако сте сънували родителите си, това е знак за внимание. Препоръчва се уедининие и размисъл Не поемайте допълнителни задължения и оферти към договорите си. Пазете се от тези, които винаги се стремят да ви обсебват и привличат към своите дела с цел лично облагодетелстване. Тази вечер и любовта ще е неравностойна и неприятно обвързваща. Ако допуснете някого до себе си после трудно ще се отървете от него. Ще се създават компромати, ще се действа манипулативно и заробващо, истината ще се прикрива.

Козирог

Родените в третата декада може да посегнат към забранения плод. Един от дните, в които забравяме за дадените клетви и обещаия, нарушаваме писани и неписани закони и предписания и си създаваме неприятности с приемане на нови хора в средата, в екипа и в дома си. Не предприемайте нищо важно и ще си спестите главоболията. Колкото и изгодни да изглеждат отправените предложения търсете зад тях капани и скрити помисли. Нищо няма да се казва до край. Истината ще остане скрита под камуфлажа, по който ще ви изтекат очите.

Водолей

Родените в третата декада ще получат покани и предложения, на които ще е трудно ще откажат. Постарайте се да водите своята си игра, дори и когато работите за чужди интереси. Десет пъти помислете преди да вземете каквото и да било решение. С напредването на деня все повече губите контрол върху ситуацията, а вечерта падате в плен на опасни връзки. Навлизате в тридневен рисков период. Не сключвайте нови договори и не теглете кредит. Партньорите ви ще увеличат претенциите за пари и издръжки.

Риби

Денят минава под флага на зарибяващи програми, на всеобщо желание да преметнем другите, да вземем повече при съвместна работа и да афишираме всеки грешен ход на опонента. Очертават се скандали и опити да ви използват като оръдие на чужди интереси. Там, където се появи трети вече ще има и предател. Не участвайте в колективни инициативи, в митинги и събрания. Задкулисни сили ще овладеят импулсите на тълпата. Вечерта ще ви донесе любов. Навлизате в силен период. До два дни решавате важен проблем.