ТРАГЕДИЯ:ЧЕТИРИМА БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛИСТИ ЗАГИНАХА СЛЕД ЖЕСТОКА КАТАСТРОФА MEDIAMIX МЕДИЯМИКС-НОВИНИТЕ НА ЕДНО МЯСТО

2
105
Добави коментар
razlichnitenovini
razlichnitenovini

снимка:facebook Четирима футболисти загинаха на пътя снощи… Нова жестока катастрофа, този път край село Горна Студена, отне живота на Димитър Кушев, Георги Вълчев-Машинката, Генчо Стефанов и Ивелин Ивов. Сблъсъкът е бил между ТИР и лека кола БМВ. Автомобилът е собственост на Ивов, който е юноша на Етър. И четиримата загинали са играчи на третодивизионния отбор Павликени. Според полицията български ТИР е ударил внезапно изскочилото на пътя БМВ, чиито водач не спазил пътната сигнализация и не е спрял на знак „стоп“. Автомобилът е открит смачкан на около 50 метра след първоначалния удар.

Павликени игра вчера мач за Купата на Аматьорската футболна лига в Козловец срещу местния Земеделец-93 и спечели с 3:1. Единият от головете вкарал именно Ивелин Иванов.

„Потресен съм, просто не мога да говоря. Димитър Кушев беше с контузия и му казах да не идва за мача, но той реши да подкрепи момчетата. Четиримата останаха в Козловец след мача с намерение да се приберат по-късно…“, каза треньор на Павликени Димитър Тодоров пред Sport-vt.com.Източник:https://topsport.bg/